מידע רפואי
פורומים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- פדיקור
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- יופי
- יוגה, מדיטציה
- פרידות, גירושין, בגידות
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- צליאק
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- הנקה, הנקה נכונה
- יעוץ זוגי ודייטינג
- אחרי לידה
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- צמחיםרעות24/04/2014
האם צמח שמכיל אסטרוגן ולוקחים אותו בכמות מוגזמת יכול לגרום לסרטן? למרות שהוא צימחי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים - תגובה
שחר דוידמן24/04/2014אין צמחים שמכילים סטרוגנים.הם כן מכילים פיואסטרוגנים
יש היום מחקרים חדשים ששוללים כל קשר בין סויה לסרטן
זה בטוח לשימוש אין חשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ינג'ר בהריוןריקה24/04/2014
שלום רב
אני שואלת לגבי שימוש של ג'ינג'ר בהריון
אני בחודש רביעי, סובלת מאוד מבחילות
כדי להצליח לשתות מספיק וכדי לעזור עם הבחילות אני סוחטת מיץ לימון וחותכת קוביות של ג'ינג'ר לתוך מי הלימון
סה"כ שתי לימונים בערך ביום ושתי חתיכות לא גדולות של ג'ינג'ר
אני לא לועסת את הג'ינג'ר אלא רק מוסיפה אותו למים ואח"כ זורקת אותו
האם זה מותר לנשים בהריון
אני קוראת בכל מקום משהו אחר על שימוש של ג'ינג'ר בהריון ואני רוצה לדעת שאני לא עושה נזק..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ינג'ר בהריון - תגובה
שחר דוידמן24/04/2014אין בעיה את יכולה להשתמש בו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבנדראנני21/04/2014
שלום רב,
יש לי כל מיני בעיות בכפות הרגליים (דורבנים ועוד משהו לא ברור), ולאחרונה קיבלתי עצה להשרות את כפות הרגליים בקערה עם לבדנר ואז לעסות אותן, כדי שהוא יעזור להוציא את הדלקת..
האם לבנדר באמת יכול לעזור למטרה זו?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבנדר - תגובה
שחר דוידמן21/04/2014הכי כדאי לנסות כמה חודשים ולראות אם יש שיפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש אינטרקציה?ארנבי19/04/2014
שלום רב אני לוקח להפרעות קשב וריכוז ...
בבוקר ל תיאנין ובקופה בצהריים -אומגה 3 [950]ואשווגנדה ובערב-עוד ל תיאנין 100 מ"ג
האם יש אינטרציה בינהם ???.יש לחץ על הכליות או הכבד או איבר מסויים ?זה יכול לגרום לנזק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש אינטרקציה? - תגובה
שחר דוידמן19/04/2014לא.
אך מה שחשוב שתהייה קשוב לגוף.תראה מה משתנה.אם הכל
כרגיל.אם יש שיפור.....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DHEAטליה17/04/2014
שלום, מבררת לגבי DHEA
בחנויות יש הרבה חברות עם מרכיבים שונים
DHEA המקורי - מה שם הצמח ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DHEA - תגובה
שחר דוידמן18/04/2014זה לא צמח זה הורמון סטרואידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגנונבי06/04/2014
היי שלום רב
העם שמן אורגנו יכול לפגוע בכבד והעם הוא מפר את איזון החיידיקים הטובים ?
כמה זמן מומלץ לקחת אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגנו - תגובה
שחר דוידמן06/04/2014לא ידוע לי אך יש האומרים שכן מפר את איזון החידקים הטובים.ממליצה לקחת יחד איתו פרוביוטיקה
תנסי לקחת 3 חודשים ותעשי הפסקה.
הוא לא מזיק לכבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת קלנדולה באיזור העינייםענבר03/04/2014
שלום,
לאחרונה מציקה לי פריחה אלרגית באיזור העיניים ובכפות הידיים.
על הידיים מרחתי משחת קלנדולה של אלטמן וזה מאוד עזר.
רציתי לשאול אם זה בטוח גם למרוח אותה באיזור העיניים (תחתן ועל העפעף)
ואם לא - איזו אלטרנטיבה ידידותית לעיניים מומלצת
תודה רבה,
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת קלנדולה באיזור העיניים - תגובה
שחר דוידמן06/04/2014תנסי לא צריכה להיות בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיח אברהם מצוישלי03/04/2014
שלום,
1. שיח אברהם מצוי, זה להורדת FSH ?
2. אם כן, מותר לקחת DHED + שיח אברהם ?
3. מותר הכל יחד + גלולות ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח אברהם מצוי - תגובה
שחר דוידמן06/04/2014כן מותר הכל יחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5htpנבי03/04/2014
אפשר לקבל מידע לגבי תוסף זה האםהוא בטוח לשימוש??מהם האזהרות לגביו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5htp - תגובה
שחר דוידמן03/04/2014תוסף מזון אשר יעיל למצבי דיכאון.....כדאי לנסות ולאות איך זה משפיע אם לאו.
מה שכן לא לקחת ביחד עם תרופות נגד דיכאון מערביות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחיםעודד01/04/2014
האם את יכולה לעזור לי מבחינת קשב וריכוז עם צמחים כולל חרדות ?ואיך את מתכוונת לעשות זאת?אשמח עם תיצרי איתי קשר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שיח אברהםלי30/03/2014
שלום, בת 30 בריאה
יש לי רזרבה שחלתית נמוכה
המלצת לי לקחת שיח אברהם מצוי
מה נספג יותר טוב / מומלץ כדורים או טיפות ?
מה השוני ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח אברהם - תגובה
שחר דוידמן01/04/2014אין הבדל.מה שנוח לך לקחת זה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיבנבי26/03/2014
כי רמוטיב חוסם mao וזה דיי מסוכן הבנתי שהיו הרבה מקרים מסוכנים במעכבי mao
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב - תגובה
שחר דוידמן26/03/2014במידה ואת חוששת ממליצה לך ללכת למטפל ולעשות איבחון כמו שצריך.
צמחים הם כמו תרופות.יש ללכת למטפל שיעשה לך אבחון לפי דופק לשון אם זה סיני ויתן לך צמחים.או לנטרופת שעושה איבחון דרך גלגל העין וגם יכול לתת לך טיפול מתאים לך ספציפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיבנבי23/03/2014
שלום רב שחר.
רציתי לדעת עם זה בסדר לשלב רמוטיב עם פטריות מרפא כמו ראישי שיטאקה ורסיקולור וקורדיספס סיננסיס....פטריות של חברת מיקוליביה שנקראת myco system רציתי לדעת עם אין אינטרקציה בינהם אני נוטל את הפטריות לתחזוקה של הגוף.ומה את חושבת על רמוטיב העם היית ממליצה עליו או שיש לך אלטרנטיבה עדיפה אחרת אשמח לתשובה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב - תגובה
שחר דוידמן25/03/2014שלום רב
אין בעיה.אפשר לשלב את שתיהן ביחד.
אם הרמוטיב עוזר אז אין בעיה.למה לא להמשיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחרונה בגלל משבר כלשהו במשפחה...רונה18/03/2014
אני נשאבתי לתוך מצבי דיכאון...
אין לי חשק לאכול כלום, רוב הזמן אני מסתגרת בחדר ולא רוצה לתקשר עם אף אחד...
למרות שזה מודע אצלי אני לא מצליחה לצאת מזה ועכשיו גם התחילו לי מצבי עייפות רוב הזמן.. שוקלת אולי בתור התחלה לקחת משהו טבעי שיעזור לי בזה (לא בקטע של ללכת לפסיכולוג).. אשמח לדעות ועזרה בעניין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחרונה בגלל משבר כלשהו במשפחה... - תגובה
שחר דוידמן18/03/2014יש הרבה צמחים טובים לדכאון
ולריאן
ורבנה
מליסה
היפריקום
רוזמרין
שיבולת שועל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם את צמח האשווגנדה
גילי20/03/2014שמאוד יעיל בטיפול בדיכאון וגם חרדה. הוא בעיקר מצוי בהודו, אבל בארץ אפשר להשיג אותו כתוסף תמצית תקנית שורש אשווגנדה בכל רשת פארם גדולה.
את יכולה גם תמיד להיעזר בייעוץ נטורופתי אישי שיכינו לך תמציות ויתאימו לך צמחים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפאשני18/03/2014
שלום, האם יש מצחים / תרכיז , לאיזון פרופיל הורמונלי לאישה
הורדת FSH, איזון פוריות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא - תגובה
שחר דוידמן19/03/2014שיח אברהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיח אברהם ?
שואלת19/03/2014תודה על תשובתך
שיח אברהם - רשום שמאיץ ביוץ
יש לי ביוץ טבעי מרובה - לא טוב
יש FSH גבוה - המטרה להוריד לנורמה
לוקחת DHEA חודשיים ועדיין אין תגובה
1. מותר לקחת DHEA + שיח אברהם ?
2. שיח אברהם לקחת למרות שיש לי ביוץ מרובה ?
3. אמרו לי שטוב לקחת מרווה רפואית (חליטה ) , זה מתאים למטרה או מזיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיח אברהם ? - תגובה
שחר דוידמן20/03/2014תראי.המקרה שלך מצריך אבחנה מדוייקת.לכן ממליצה לך ללכת למטפל מומחה בצמחים.נטרופת או מטפל ברפואה סינית.
חליטה של צמח אחד .....לא יודעת כמה אפקטיבי.
לטפל בבעיה עם צמחים זה רציני .זה לא פשוט כמו לשתות תה לכאב בטן זמני.
צמחים הם כמו תרופות. מאמינה שגם הרופא שלך לא יתן לך תרופות בלי לראות אותך ולתשאל ולעשות בדיקות.
הפורום הזה מתאים לתת לך קצת רקע על צמחים שיכולים לטפל בבעיות פריון ויש הרבה כאלו. מה מתאים לך ספציפית מצריך אבחון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?