מידע רפואי
פורומים
- פלדנקרייז, שיטת פלדנקרייז, התפתחות תינוקות
- שיקום לב
- סיעוד
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- רשלנות רפואית
- עיסוי, כאבי גב
- נוירולוגיה ילדים
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
- שומנים בדם, מחלות לב
- רפואת שיניים לילדים
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- בעיות פוריות - תמיכה
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
גור רינת - שיטת אלכסנדר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאיםפרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- מה מוצא צמח האנג'ליקה?elaa5608/02/2014
......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מוצא צמח האנג'ליקה? - תגובה
שחר דוידמן09/02/2014אירופה וסין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמצית קסיהדנה29/01/2014
אני בהריון שבוע 23 פלוס 5 . הבנתי שתמצית זו אסורה בהריון שכן ממריצה את הרחם ועדויה לגרום הפלות. קניתי שפתון וניסיתי מס צבעים שלו על היד שלי כדי לבדוק את הצבע. השפתונים היו על היד שלי כ 4 שעות עד ששטפתי אותם. לאחר מכן קראתי על האריזה של השפתון שיש בו תמצית קסיה. האם מסוכן לעובר גם על סמך מריחה שכזאת על העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצית קסיה - תגובה
שחר דוידמן29/01/2014בצורה חד פעמית אין חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמצית זרעי אשכוליות לילדיםגיל26/01/2014
שלום רב, רציתי להתייעץ באשר למינון תמצית זרעי אשכוליות. שאלתי היא באשר לביתי בת ה-6. בתקופה האחרונה יוצא שהיא חוזרת פעמיים בחודש עם גרון אדום וצינון. הילדה אוכלת מאוזן, בריא, טרי ומקבלת מידיי יום דובון פרוביוטיקה ומולטיויטמין (שאולי לא מועיל, וודאי לא מזיק) ומן הסתם כשמתחילה להתלונן על כאבים בגוף/ רגליים וצינון היא נשארת בבית למנוחה מלאה להחלים. האם תמצית זרעי האשכוליות מתאימה לילדים, באיזה מינון, כמה פעמים ביום, לאורך כמה זמן?אודה על תשובה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצית זרעי אשכוליות לילדים - תגובה
שחר דוידמן26/01/2014זרעי אשכוליות הורגים פרזיטים במערכת העיכול זה מה שאת רוצה? בגלל זה חשבת על זרעי אשכוליות? כי אם את רוצה לחזק אותה יש פורמולות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח הויטניה ומיומהאודליה15/01/2014
שלום!
אני בת 33 + 2 ילדים.
לפני כיומיים התבשרתי שנמצא לי שרירן ברחם בגודל של 4 ס"מ.
אני מאוד מבוהלת וחרדה ומחפשת דרכים טבעיות לטפל בבעיה.
בלי שום קשר, גיליתי לא מזמן את צמח הויטניה המשכרת וקראתי על השפעתו המרגיעה על הגוף. אני בדרך כלל טיפוס לחוץ ומודאג ולכן חשבתי לשתות חליטה מהצמח ויטניה.
שאלתי היא, האם כרגע כגילו לי את השרירן ברחם, אפשרי בכל זאת להשתמש בויטניה, או שיש לכך השפעות לא טובות ולא כדאי כרגע?
אשמח לתשובה מהירה,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח הויטניה ומיומה - תגובה
שחר דוידמן15/01/2014הצמח יכול לעזור בהקטנת השרירן.....
כמובן שצמחים הם תרופות לכן יש לשים לב ולא לקחת לתקופה ממושכת
ולהיות בקשר עם מטפל בצמחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- avnyc12/01/2014
היי,
רקע: avn דו צדדי במפרק הירך.
הבנתי וקראתי שיש מחקרים בחוץ לארץ לפיתרון לבעיה דרך צמחי מרפא,
לצערי אני לא מצליח למצוא מישהו בארץ שמבין בזה... אולי
למישהו יש מידע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר avn - תגובה
שחר דוידמן12/01/2014מתי זה קרה? היכן הנמק? היית אצל אורטופד?
ממליצה לך לפנות למטפל בדיקור וצמחים מקצועי שיעשה איבחון כי זה דורש אבחנה רצינית יותר מהמלצות על צמחים בודדים לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
yc12/01/2014אני מטופל תא לחץ כבבר 3 חודשים עם המשך
לעוד חודש וחצי אני סובל מזה כבר יותר מחצי שנה
הנמק מופיע במפרק הירך, המלצת לי ללכת למישהו מקצועי
זה מה שאני רוצה פשוט אין לי מידע על מישהו רציני....
איך אני מוצא??...
תודה.
לינק למחקר בצמחי מרפא
file:///C:/Users/user/Desktop/Treatment%20of%20Avascular%20Necrosis%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
שחר דוידמן12/01/2014אתה מוזמן להתקשר אלי.תמצא אותי בגוגל שחר דוידמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
yc12/01/2014TREATMENT OF AVASCULAR NECROSIS OF THE FEMORAL HEAD WITH CHINESE HERBS
זה השם של הקישור לטיפול בצמחי מרפא לavn......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן אובלפיחהאילנית30/12/2013
שלום,
רציתי לדעת האם שמן אובלפיחה יכול להתחמצן? קניתי בקבוק שהיה סגור עם טפטפת. לאחר כשבוע החלק מגומי של הטפטפת הפך לצהוב. אני יודעת שאסור לסגור שמנים אתרים עם טפטפת. האם הדבר גם נכון לשמנים צמחיים? האם השמן נהרס, הפך לרעיל והאם לזרוק אותו?
מודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן אובלפיחה - תגובה
שחר דוידמן12/01/2014כן גם שמן יכול להתחמצן.הכי טוב שתקחי את זה למקום שקנית ותשאלי אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת השחלות הפוליציסטיותקארין29/12/2013
שלום רב,
אני סובלת מתסמונת השחלות הפוליציסטיות, ומאחר ויש לי עודף של הורמונים גבריים יש לי קצת אקנה, קצת שיער הורמונלי וכן נשירה בשיער. לא יודעת אם זה קשור אבל גם פריחות בעור.
עם הגלולות הפסקתי, זה גם כך לא מאזן ולא פותר את הבעיה, זה גם גרם לי לאגירת נוזלים ונפיחות. ניסיתי גם פורמולה סינית שעזרה לי לעור אבל גם גרמה לי לאגירת נוזלים ונפיחות. לאחרונה המליצו לי על וויטקס לאיזון הורמונלי. האם זה יכול להועיל? האם גם זה גורם לאגירת נוזלים? לחילופין, האם את ממליצה על טיפול אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת השחלות הפוליציסטיות - תגובה
שחר דוידמן30/12/2013אני ממליצה לך להגיע לטיפול מקצועי.
יש לעשות אבחון מקצועי ולהתאים לך צמחים באופן אישי כך הטיפול ממוקד ועוזר.
שיח אברהם (ויטקס)טוב את יכולה לצרוך אותו.תנסי ותראי זה יכול בהחלט לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מינון נכון לויטקס ולכמה
קארין30/12/2013זמן- חודשים?
האם יש סיכוי שגם הוא יגרום לאגירת נוזלים בגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מינון נכון לויטקס ולכמה - תגובה
שחר דוידמן31/12/2013הוראות שימוש יש על המוצר שתקני.כל חברה יש את המינון שלה.
תנסי.על כל אחד זה עובד אחרת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחרעות30/12/2013
מה זה הצמח הזה Pueraria mirifica , איך הוא ניקרא בעיברית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח - תגובה
שחר דוידמן30/12/2013צמח שמזין את העור וטוב לבעיות הורמונליות.
לא מכירה את שמו בעברית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ashwagandh mankishtadiShani8729/12/2013
היי
אשמח לשאול שאלה
קניתי בהודו קצת צמחי מרפא בנוזל ובמעין ממרח כזה
ונעלם לי המרשם של כמה לקחת בדיוק והאם על בטן ריקה או לא
בעקרון פעמיים ביום מכל אחד אבל רק המינונים לא ברור ואשמח להתייעץ
זה לח'צקונים וללחץ נפשי
אשוודנדה בכמות של 0.9 גרם מתוך 10
manjishtadi kashayam בריכוז של 0.8 מתוך 5
אשמח לקצת עזרה כדי שאוכל להנות מהצמחים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ashwagandh mankishtadi - תגובה
שחר דוידמן29/12/201350 טיפות ביום בכוס מים אחרי ארוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם אחת ביום?
Shani8729/12/2013לגבי הצמח השני שגם הוא לבעיות עור, תדע לומר לי ?
הוא מרוכז יותר (קשיים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם אחת ביום? - תגובה
שחר דוידמן29/12/2013כן פעם ביום
הצמח השני הוא טרי? מיובש?
אם הוא גם בטינקטורה זה אותו מינון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טינקטורה
Shani8729/12/2013הצמח השני טינקטורה אבל קשיים משאומר מינון חזק יותר, ללא סוכר מרוכז מאוד
ואמורים לקחת אותם אחד על בטן ריקה והשני לא אבל נעשתה לי סבטוחה, נעלם המרשם שקיבלתי מהודו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טינקטורה - תגובה
שחר דוידמן29/12/2013טינקטורות זה לא ממש משנה...אתה יכול לקחת או אחרי או לפני. אוכל
50 טיפות זה מינון מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסתקסנטיןדנה28/12/2013
האם השימוש בתוסף אסתקסנטין יכול להחליפ את השימוש בכמוסת Q10 אותו לוקחת עקב דלקת חנכיים וכמו כן פיקניגינול לוקחת עקב עור רגיש לשמש- פיגמנטציה .האם אפשר לקחת אסתקסנטין במקום?
תודה.
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתקסנטין - תגובה
שחר דוידמן29/12/2013תנסי.תשתמשי באסתקסנטין במשך 3 חודשים ותראי אם יש לך הטבה .
ישנם כל כך הרבה סוגים של אנטיאוקסידנטים.
Q10 זה ויטמין נחוץ לתפקוד הלב.נכון הוא עוזר גם לדלקת בחניכיים
את יכולה לקחת גם אסתקסנטין במקביל הם לא סותרים אחד את השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא שלינטלי18/12/2013
שלום, אמא שלי לקתה במחלת הסרטן בלחי ימין בחלל הפה מדרגה 4! כעת היא מאושפזת ובטיפולי קרינה...איזה צמחים תזונה תבלינים אפשר להמליץ לי שהיא תצרוך שיכולים להילחם בתאים הסרטניים ברדיקלים החופשים לשפר לה את התיאבון (שכעת אין לה כלל) והיא לא אוכלת כלום ומקיאה ובבחילות כל היום.... תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא שלי - תגובה
שחר דוידמן18/12/2013לטפל בסרטן עם צמחים זה מורכב ומצריך טיפול מקצועי
לכן הכי טוב שתגיע לאבחון ואז נתאים לה צמחים שמתאימים לפתלוגיה שלה.
בעקרון לאכול ירקות ופירות .לשתות עשב חיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עינייםדן19/12/2013
שלום
האם מכירה צמחים המסייעים ליצירת דמעות בעיניים?י
שלא תהיינה עיניים יבשות. במקום לקחת דמעות מלאכותיות לאנשים מבוגרים הסובלים מיובש , בעיקר לאחר צפייה ממושכת בטלויזיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים - תגובה
שחר דוידמן19/12/2013הפורמולה הסינית
Qi ju di huang wan
עוזרת מאוד לטיפול בעיניים יבשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך כדאי למצות מליסהגיל05/12/2013
אני מעונין להשתמש במליסה בגלל ההשפעה שלה כמרגיע, ולריכוז.
הרגשתי השפעה חלשה בתה.
האם תה ממצה את כל החומר הפעיל, או עדיף להכין tincture באלכוהול?
האם tincture יהיה יותר חזק מתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך כדאי למצות מליסה - תגובה
שחר דוידמן05/12/2013כן טינקטורה יותר חזקה, ועדיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך כדאי למצות מליסה - תגובה
שחר דוידמן05/12/2013כן טינקטורה יותר חזקה, ועדיפה
כדי למצות חליטה של מליסה כדאי לחלוט כפית מלאה של מליסה בכוס תה אחת ולשתות.לפחות 3 פעמים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוללעוס?
גיל05/12/2013תודה.
האם לעיסה של עלים טריים, או בליעה של אבקה מיובשת בכדורים, עדיפה\ נחותה מ tincture מבחינות אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוללעוס? - תגובה
שחר דוידמן06/12/2013לא
צמח כדי לקבל את החומרים הפעילים בו יש לבשלו 20 דקות ולשתות את המרתח
או למצות אותו באלכוהול.
את יכול לבשל את המליסה במים במשך 20 דקות ולשתות את המרתח ובאופן הזה הוא יהייה פעיל מאוד ותקבל את התגובה הרצויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מכינים טינקטורה
גיל11/12/2013בבישול המליסה, אכן אני מרגיש יותר השפעה.
אני מוסיף לתה טיפה שתיים של שמן מליסה.
תחושה של רכות נעימה בצלילים ומגע.
לטינקטורה מילאתי חצי צנצנת בעלי מליסה, ואת השאר באלכוהול 45%.
אני מחכה שבועיים ומשקשק מידי פעם.
האם נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מכינים טינקטורה - תגובה
שחר דוידמן11/12/2013כן
בדרך כלל כדי שיצא מיצוי טוב צריך שיהייה יחס של 1:4
250 גרם צמח יבש וליטר של אלכוהול 45%(ודקה)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה לוקחים מטינקטורה
גיל17/12/2013מה הכמות שאני אמור לקחת מטינקטורה?
כמה טיפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה לוקחים מטינקטורה - תגובה
שחר דוידמן17/12/20135 מ"ל ביום זה מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים לטיפול בדרכי השתןאריה16/12/2013
אשתי סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן. האם יש משהו טבעי שיכול להועיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים לטיפול בדרכי השתן - תגובה
שחר דוידמן17/12/2013כן ישנה פורמולה שנקראת
Ba zheng san פורמולה סינית לטיפול בדלקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעי מעיים - ללא הצלחה עם Vermoxאריאל10/12/2013
שלום רב,
אני בן 27.
כשלושה חודשים בערך אני סובל מאוד מתולעי מעיים.
אני סובל במהלך היום והלילה (בעיקר לקראת הרדמות) מגרד בפי הטבעת, ופעם אחת אף ראיתי בבירור תולעת באורך של כס"מ עד שני ס"מ, שקופה למחצה באסלה, כך שאין שום ספק שאלו תולעי מעיים (אינני יודע בדיוק מאיזה סוג).
4 בדיקות צואה (הן של פרזיטים והן של תרביות) החזירו תשובה שלילית:
"לא נמצאו פרזיטים פתוגניים וביצי תולעים"
"שלילי ל-SALMONELLA & SHIGELLA".
למרות זאת, מן הסתם ברור לי שמדובר בתולעים (הן מכיוון שראיתי, והן בעקבות תחושת הגרד התמידית).
במשך חודש לקחתי ברציפות כל יום זרעי דלעת לא קלויים, ואכלתי לפחות 2 שיני שום.
בנוסף, החדרתי שן שום לפי הטבעת כל לילה (בכדי שאוכל לישון), מה שצמצם משמעותית את הגרד, אך תוך דקות לאחר פליטתה במהלך עשיית צואה בשירותים, היה חוזר הגרד.
השיטות הנ"ל לא פתרו את הבעיה.
לאחר ביקור את נטורפטית, חודש נוסף ניסיתי 2 טבליות פרוביוטיקה ביום, 7 טיפות שמן אורגנו על בטן ריקה בבוקר, 3 טיפות שמן ציפורן, 3 טבליות פפאיה (פאפאין) לאחר כל ארוחה, וכל יום תה עם לענה.
נדמה שהתולעים לא מתרגשות במיוחד.
לאחר הגעה לרופאת המשפחה במכבי בהרצליה ולאור התיאורים, נרשם לי ורמוקס במינון 2 כדורים ביום, למשך שלושה ימים רצופים.
אכן ביומיים-שלושה הראשונים לא חשתי בתולעים, אך לאחר מספר ימים הן חזרו.
רופאת המשפחה טענה שאין צורך בחזרה על הטיפול, מאחר ושלושה ימים ברצף יהרגו הכל.
אני עכשיו 5 שבועות לאחר סיום הטיפול בורמוקס, כאשר התולעים חיות ומטילות.
שלוש שאלות בבקשה:
1) איזה תחום התמחות ברפואה מטפל ספציפית באיתור והשמדת טפילי מעיים ?
2) האם טיפול חוזר של ורמוקס במינון של אחת לשבוע, כחמישה שבועות לאחר הטיפול הקודם, מזיק מאוד לכבד ?
3) נדמה שהפתרון רחוק מאוד מהישג יד, מה ניתן לעשות שבאמת ישמיד לחלוטין את התופעה ?
תודה רבה !
אריאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעי מעיים - ללא הצלחה עם Vermox - תגובה
שחר דוידמן10/12/2013שלום אריאל
תודה על הפירוט.כך אפשר להבין לעומק.
נראה שאכן הם עקשניות
אני ממליצה על המשך פרוביוטיקה כל יום ובנוסף לקחת
Calcium bentonite green clay
כן ממליצה וזה יכול לעזור
Www.earthslivingclay.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?