מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלוורהרעות01/06/2015
אני מעוניינת להכין משקה אלוורה.
האם יש אלוורה רעילה? איזה חלק בצמח הוא אכיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלוורה - תגובה
שחר דוידמן02/06/2015כשאת מקלפת את האלוורה אז ישנו נוזל צהוב סמיך.הוא רעיל.תורידי אותו ואת יכולה להשתמש "בבשר " עצמו של האלוורה.
מה שכן יש הרבה סוגים של אלוורה.....אך יש אלוורה אחת...תבדקי שזו אכן אלוורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני יכולה לדעת שזו אכן אלוורה?
רעות02/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני יכולה לדעת שזו אכן אלוורה? - תגובה
שחר דוידמן02/06/2015תגשי עם הצמח לחנות טבע קרובה.יוכלו לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוש קרחאורטל26/05/2015
שלום
האם לצמח שוש קרח יש איזושהי השפעה על קרישת הדם?
האם הוא מתאים גם למקרים של שלשולים וגם לעצירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוש קרח - תגובה
שחר דוידמן26/05/2015לא מומלץ לקחת אותו עם תרופות נוגדות קרישה.או משלשלות
הכל תלוי במינון.
100 מג ביום זה מינון יתר
לא ממליצה לצרוך שוש בלבד.אלא רק בתוך פורמולה של צמחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקל ננסייניב21/05/2015
שלום רב אני לוקח דקל ננסי כבר תקופה של שבוע גם בעבר לקחתי וכול פעם שאני לוקח את הצמח יש לי אי נוחות באזור הבטן והכיבה ...אני לוקח למטרת נשירת שיער וזה אחד הדברים היחדים שעוזרים לי במקרה הזה ....רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנושא הזה והעם זה מסוכן והעם יש צמחי ם אחרים שמעכבים dht.....יש לציין שניסיתי מלא דברים וזה הכי עוזר לי אני רואה ממש צמיחה של שיער ...הבנתי שסירפד עוזר לעכב ואבץ יש עוד משהוא שאת יכול להמליץ אולי קומפלקס של משהוא?<
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקל
יניב21/05/2015ורציתי בבקשה לדעת עם יש בעיה לשלב איתו גינקו בילובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקל - תגובה
שחר דוידמן22/05/2015לא ידועה לי אינטרקציה בין גינקו ודקל הננסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקל ננסי - תגובה
שחר דוידמן22/05/2015שלום יניב.
תנסה להוריד את המינון שאתה לוקח בחצי.
לעיתים תופעות של כאבי בטן יכולות להעיד על צריכת יתר.
תנסה שבוע ותראה אם זה עוזר לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחטונהDAVID16/05/2015
מה הטיפול לכאבים כאשר יש גם צריבה בשטן סובל מאבנים בדרכי שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן תחטונה - תגובה
שחר דוידמן17/05/2015זקן תירס יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צמח שיח אברהם מגביר את הסיכויענת14/05/2015
להרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם צמח שיח אברהם מגביר את הסיכוי - תגובה
שחר דוידמן15/05/2015שיח אברהם , צמח שעוזר לאיזון הורמונלי,בהחלט יכול לעזור להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- msmיהודית14/05/2015
ידוע ש הmsm גופרית מייצרת קרטין ...קרטין מסוכן לכליות או לכבד זה לא אמור להיות מסוכן לקחת תוספת msm
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר msm - תגובה
שחר דוידמן14/05/2015לא ידוע לי שהתוסף הזה מסוכן לכליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדר חשק מיני בהנקהאשה13/05/2015
בכל פעם שאני מניקה (או נוטלת גלולות למניעת הריון, אבל כעת מה שרלוונטי זו ההנקה), נמחק לי החשק המיני, מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העדר חשק מיני בהנקה - תגובה
שחר דוידמן13/05/2015צמח האסטרלגוס יחזק אותך
תקני בחנות טבע ותכיני תה .תשתי כוס ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטורופתי? הומופתי?ליאת07/05/2015
שלום לכם, מבולבלת וזקוקה לעזרתכם..מה מומלץ נטילת תכשיר נטורופתי או הומופתי?
מה יעיל יותר? - התרכובות ההומופתיות או הנטורופתיות?
(הנטורופתיות אלו הנקראים "תוספי מזון/תזונה" למיניהם?)
אשמח לבהרה ולדעתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטורופתי? הומופתי? - תגובה
שחר דוידמן08/05/2015נטרופתי זה שם כולל לצמחי מרפא
הומיאופתי זה שם כולל לצמחי מרפא
כל חברה יוצרת את התכשירים שלה בדרכים שונות.הכל טוב מבחינתי
תבחרי לך חברה שהתכשירים שלה מתאימים לך ותקני.זה באמת לא משנה אם זה נטרופתי או הומיאופתי מה שעובד לך טוב ועוזר תשתמשי בו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעי אשכוליותיהודית19/04/2015
העם יש אינטרקציה בין גי"נקו בילובה לזירעי אשכוליות?
זרעי אשכוליות לבטן מאוד נפוחה וג"נקו לזיכרון וריכוז ירוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרעי אשכוליות - תגובה
שחר דוידמן19/04/2015אין בעיה לקחת את שניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לאחר החזרת עוברים-עד מתי?אני98717/04/2015
שלום. בסבב החזרת עוברים מוקפאים לקחתי צמחי מרפא מהיום השלישי למחזור פעמיים ביום .השבוע קיבלתי בטא חיובית.
האם ממשיכים לקחת את הפורמולה גם אחרי הבטא החיובית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא לאחר החזרת עוברים-עד מתי? - תגובה
שחר דוידמן19/04/2015כדי שתשאלי את המטפל שלך...כי אין לי מושג אלו צמחים יש בפורמולה שהוא נתן לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נדודי שינה - כישותיתמתי11/04/2015
שלום
מבקש לדעת האם כישותית חליטת תה יכוחה לסייע בשינה טובה והירדמות.
כמה כפיות לשים במסננת להכנת החליטה לפני השינה?
האם אפשר להשתמש על בסיס קבוע והאם גם במשך היום להרגעה והורדת חרדה ומתח ?
משתדל לא להגיע לכדורים ומעדיף דברים טבעיים.
אשמח לעצתך כיצד להכין את החליטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדודי שינה - כישותית - תגובה
שחר דוידמן12/04/2015כשותית עוזרת לשינה
כפית או שתי כפיות של פרחים מיובשים בכוס מים חמים
לשתות לפני השינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה כשותית
מתי16/04/2015תודה.
האם יש מגבלה של שימוש האם אפשר להשתמש על בסיס קבוע כוס אחת לפני השינה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה כשותית - תגובה
שחר דוידמן16/04/2015אפשר על בסיס קבוע כוס לפני השינה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה נראה שזה עוזר
מתי16/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוביהודית26/03/2015
שלום רציתי לשאולל העם אפשר לשלב את המרכיבים האלה ביחד ביום העם זה לא יותר מידי אנטי אוקסיטנדים?
אסטקסנטין חומצה אלפא ליפואית ופגנוגנול .
בן 30 בעקרון זה עוזר לי לריכוז....
2-מה המינון המומלץ ל -אסטקסנטין ומתי כדאי לקחת אותו ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב - תגובה
שחר דוידמן26/03/2015למה לקחת כל כך הרבה אנטיאוקסידנטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטי אוקסיטנדים
יניב27/03/2015זה עוזר לי לריכוז וגם למראה עור צעיר.......לא טוב מה שעשיתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטי אוקסיטנדים - תגובה
שחר דוידמן27/03/2015טוב מאוד
אין בעיה אם אתה מרגיש טוב.אתה יכול לקחת את שלושתם.
בקשר למינון עדיף כדור אחד ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שארית שתן גדולה+שמן מנטהמישהי18/03/2015
הי,
בת 26, ללא לידות.לאחרונה אבחנו כי יש לי לפעמים שארית שתן גדולה מהנורמל. עשיתי בדיקות רבות ולא נמצאה בעיה. יש רופאים אשר אומרים כי זה בשל שרירים מכווצים בבטן ובאגן. בעבר ששתיתי חליטת עלי סרפד, הייתה לי שארית שתן גדולה מאוד ומקריאה באינטרנט הבנתי שלמרות שהוא ידוע כמשתן הוא לעיתים גורם לשארית שתן גדולה/עצירת שתן. כרגע אני עושה עיסוי לשרירי הבטן והירכיים עם שמן שקדים+שמן מנטה . האם שמן מנטה עלול לגרום לשארית שתן גדולה /לאצירת שתן בהינתן כיווץ השרירים בבטן ובאגן שיש לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שארית שתן גדולה+שמן מנטה - תגובה
שחר דוידמן19/03/2015לא ידוע לי על אפשרות כזו .
ממליצה לך לבחון גם את הצמח זקן התירס.משתן מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיח אברהם לאישה עם שחלות פוליצסטיותלימור16/03/2015
שלום,
אני בת 31, מאובחנת עם שחלות פוליצסטיות כשנתיים.
(בהפסקת הגלולות האחרונות שעשיתי לפני כ-10 שנים, המחזור היה כרגיל, אך באינטרוולים ארוכים יחסית - 35 עד 40 יום).
מתקופת האבחון לפני כשנתיים ובמשך כ-7 חודשים לאחר מכן לא קיבלתי כלל מחזור.
לאחר מכן, פניתי לטיפולי פוריות וב-IVF הראשון הריתי.
(לצערי נאלצתי להפסיק את ההריון עקב קרישיות יתר, שהתגלתה בדיעבד).
כעת, כ-4 חודשים מהפסקת ההריון, אני מנסה לקבל מחזור באופן טבעי, ע"מ להכנס להריון.
בתקופה זו של 4 חודשים אחרונים, אני מטופלת בדיקור סיני, לוקחת פורמלת צמחים, לוקחת וטימין D (בבדיקת דם נמצא חוסר), לוקחת אספירין (רק כמניעה, עקב קרישיות היתר שנמצאה אצלי) ומשתדלת להקפיד על 2 עיסויי טווינה בחודש.
ביצעתי שינוי של התזונה בתקופה זו, כך שאני אוכלת רק מוצרים מקמח מלא, הרבה דגנים, ללא קפה, אלכוהול וכו' (אגב, השינוי לא היה דרסטי, תמיד אכלתי די מסודר וטוב, ואני רזה). בנוסף, אני מקפידה על 2-3 פעמים בשבוע של פעילות גופנית במשך שעה.
מחזור ראשון קיבלתי לאחר 70 יום מיום הפסקת הלידה.
מחזור שני קיבלתי היום, כ-50 יום ממחזור קודם.
אני מקווה שבייצתי במחזור האחרון, אמנם לא ערכתי מעקב מסודר, אך בבדיקות דם מלפני שבועיים (באופן מקרי עשיתי אותן בתזמון זה), הערכים היו גבוליים ואולי היו מעט אחרי הביוץ.
כעת, אני שוקלת לקחת שיח אברהם בכדי להסדיר את הביוץ, ואולי אף להסדיר את השלב הפוליקולרי (האם השיח עוזר בכך?), כך שהמחזור ישוב להיות סדיר.
מספר שאלות בנוגע לשיח:
* האם אכן מומלץ לקחת שיח למישהי במצבי, המנסה להסדיר את המחזור ואף להחזיר/להשיב את הביוץ?
* השאלה הכי חשובה - מהו המינון המומלץ עבור תמצית?
ומתי לוקחים את התמצית - בבוקר/בערב/גם וגם?
* האם ישנן תופעות לוואי לשיח? האם יש מניעה לקחת אותו בשילוב עם תמציות צמחים, ויטמין D, ואספירין שאני לוקחת בשגרה?
אשמח לקבל תשובות,
תודה רבה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח אברהם לאישה עם שחלות פוליצסטיות - תגובה
שחר דוידמן19/03/2015כיוון שאת מטופלת אצל רופא סיני שנותן לך צמחים כדאי לשאול אותו.
באופן כללי שיח אברהם יכול לעזור.והוא מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה!!מישהי15/03/2015
שלום,
בת 26,סובלת משרירים מכווצים. קראתי שעיסוי עם שמן רוזמרין יכול להקל. הבנתי שצריך לדלל את שמן הרוזמרין בשמן אחר (שמן שקדים,חוחובה,אבוקדו)אך שאלתי היא מה היחס בין שמן הרוזמרין לשמן האחר? כמה טיפות שמן רוזמרין צריך לטפטף לשמן האחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה!! - תגובה
שחר דוידמן19/03/2015טיפה של שמן רוזמרין בכף שמן שקדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)