מידע רפואי
פורומים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- פדיקור
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- יופי
- יוגה, מדיטציה
- פרידות, גירושין, בגידות
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- צליאק
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- הנקה, הנקה נכונה
- יעוץ זוגי ודייטינג
- אחרי לידה
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- מודאגת מאוד,בבקשה עזרהרוית10/06/2015
שלום
התחלתי באוקטובר לקחת צמחי מרפא בעקבות נשירה ושיבוש הורמונלי שאני סובלת מהם במשך שנים
כארבעה חודשים היתה הפסקת נשירה אבל המחזור המשיך להיות לא סדיר,במקום איחור של עשרה ימים היה לי רק שישה אבל עדיין זה לא יסתדר,המטפלת החליפה לי את הפורמולה לפני כחודשיים והמצב במקום להשתפר החמיר לפני כשלושה שבועות היא החליפה לי שוב כדי לאזן והנשירה עדיין קיימת והמחזור לא יסתדר,אני מתחילת הטיפול מאוד עצבנית,מרגישה חוסר סבלנות ומתעצבנת בקלות,האם יש לצמחים השפעה,אני יודעת שאסור להפסיק בבת אחת,מה לעשות?
אני גם לוקחת אבקות והם כבר לא עוזרים לי,אני מיואשת?
מה לעשות?
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד,בבקשה עזרה - תגובה
שחר דוידמן10/06/2015לא להתייאש
הכי טוב שתדברי עם המטפלת שלך היא יודעת איזה צמחים היא נותנת לך
צמחים אפשר להפסיק באמצע ולא קורה כלום אין תופעות לוואי כי צמחים הם לא תרופות לכן הם בטוחים.אין לך מה לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
רוית10/06/2015אחרי שהמצב יסתדר לי ותיפסק הנשירה,ואני אפסיק את הטיפול,איך אפשר לדעת שזה לא יחזור,על מה הצמחים בעצם משפיעים,אני הרי לא רוצה שזה יהיה זמני
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
שחר דוידמן10/06/2015אי אפשר לדעת אם זה לא יחזור.נשירת שיער יכולה להיגרם מהרבה סיבות כמו מחסור בויטמינים,כמו מתח וסטרס.....וזה בסדר לחזק את הגוף כל הזמן...כמו שאנחנו אוכלים כל יום כי זה חשוב לקיום הגוף והחיים כך חשוב לקחת צמחים לפרקים על מנת לסדר חוסר איזון שנוצר בגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת שתןאור03/06/2015
אני מרגיש שבא לי שתן אבל זה לא יוצא ולפעמים זה יוצא בקילוח לא אחיד או טפטפת יצויין כי עברתי אחרי לידה כריתת אשך ואני עם אחד האם יש לזה קשר ? מה עושים ?צמחים או אולי להיתעלם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשת שתן - תגובה
שחר דוידמן04/06/2015שלום אור
לא להתעלם,צמחים יכולים לעזור
מה שכן רצוי לעשות אבחנה מקצועית כי יכולות להיות הרבה סיבות לעצירת שתן
זקן תירס הוא צמח מעולה.אתה יכול לעשות חליטה.ולשתות כל יום כוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשווגנדהענת22/02/2015
שלוםרב, לקחתי אשווגנדה למשך כשנה להרגעה. החלטתי לעשות הפסקה ואחרי כחודשיים הפנים של התמלאו בפצעים מוגלתיים באזור הלסתות, האם זה קשור לצמח? יתכן והוא שיבש לי את האיזון ההורמונלי? אני חוששת להמשיך לקחת ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשווגנדה - תגובה
שחר דוידמן25/02/2015יכול להיות
תמשיכי עם ההפסקה.לא לקחת במשך חצי שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשווגנדה
ענת25/02/2015תודה. ובתום חצי שנה זה בטוח לקחת שוב או שזה עלול לגרום לשיבוש שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשווגנדה - תגובה
שחר דוידמן25/02/2015שלום ענת
צמחי מרפא כשלוקחים אותם כצמח בודד יכולים ליצור תופעות לוואי. זה משתנה מאדם לאדם.
מומלץ לעשות הפסקה אחרי שנה של שימוש. למשך כמה חודשים.
תנסי שוב ותראי.
לא בטוח שהפצעים זה מהאשווגנדה ,אך יכול להיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשווגנדה
אור03/06/2015סובלת מחרדות יתר ובעיות שינה האם אשווגנדה זהו הפתרון ואחרי כמה זמן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלוורהרעות01/06/2015
אני מעוניינת להכין משקה אלוורה.
האם יש אלוורה רעילה? איזה חלק בצמח הוא אכיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלוורה - תגובה
שחר דוידמן02/06/2015כשאת מקלפת את האלוורה אז ישנו נוזל צהוב סמיך.הוא רעיל.תורידי אותו ואת יכולה להשתמש "בבשר " עצמו של האלוורה.
מה שכן יש הרבה סוגים של אלוורה.....אך יש אלוורה אחת...תבדקי שזו אכן אלוורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני יכולה לדעת שזו אכן אלוורה?
רעות02/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני יכולה לדעת שזו אכן אלוורה? - תגובה
שחר דוידמן02/06/2015תגשי עם הצמח לחנות טבע קרובה.יוכלו לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוש קרחאורטל26/05/2015
שלום
האם לצמח שוש קרח יש איזושהי השפעה על קרישת הדם?
האם הוא מתאים גם למקרים של שלשולים וגם לעצירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוש קרח - תגובה
שחר דוידמן26/05/2015לא מומלץ לקחת אותו עם תרופות נוגדות קרישה.או משלשלות
הכל תלוי במינון.
100 מג ביום זה מינון יתר
לא ממליצה לצרוך שוש בלבד.אלא רק בתוך פורמולה של צמחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקל ננסייניב21/05/2015
שלום רב אני לוקח דקל ננסי כבר תקופה של שבוע גם בעבר לקחתי וכול פעם שאני לוקח את הצמח יש לי אי נוחות באזור הבטן והכיבה ...אני לוקח למטרת נשירת שיער וזה אחד הדברים היחדים שעוזרים לי במקרה הזה ....רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנושא הזה והעם זה מסוכן והעם יש צמחי ם אחרים שמעכבים dht.....יש לציין שניסיתי מלא דברים וזה הכי עוזר לי אני רואה ממש צמיחה של שיער ...הבנתי שסירפד עוזר לעכב ואבץ יש עוד משהוא שאת יכול להמליץ אולי קומפלקס של משהוא?<
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקל
יניב21/05/2015ורציתי בבקשה לדעת עם יש בעיה לשלב איתו גינקו בילובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקל - תגובה
שחר דוידמן22/05/2015לא ידועה לי אינטרקציה בין גינקו ודקל הננסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקל ננסי - תגובה
שחר דוידמן22/05/2015שלום יניב.
תנסה להוריד את המינון שאתה לוקח בחצי.
לעיתים תופעות של כאבי בטן יכולות להעיד על צריכת יתר.
תנסה שבוע ותראה אם זה עוזר לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחטונהDAVID16/05/2015
מה הטיפול לכאבים כאשר יש גם צריבה בשטן סובל מאבנים בדרכי שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן תחטונה - תגובה
שחר דוידמן17/05/2015זקן תירס יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צמח שיח אברהם מגביר את הסיכויענת14/05/2015
להרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם צמח שיח אברהם מגביר את הסיכוי - תגובה
שחר דוידמן15/05/2015שיח אברהם , צמח שעוזר לאיזון הורמונלי,בהחלט יכול לעזור להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- msmיהודית14/05/2015
ידוע ש הmsm גופרית מייצרת קרטין ...קרטין מסוכן לכליות או לכבד זה לא אמור להיות מסוכן לקחת תוספת msm
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר msm - תגובה
שחר דוידמן14/05/2015לא ידוע לי שהתוסף הזה מסוכן לכליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדר חשק מיני בהנקהאשה13/05/2015
בכל פעם שאני מניקה (או נוטלת גלולות למניעת הריון, אבל כעת מה שרלוונטי זו ההנקה), נמחק לי החשק המיני, מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העדר חשק מיני בהנקה - תגובה
שחר דוידמן13/05/2015צמח האסטרלגוס יחזק אותך
תקני בחנות טבע ותכיני תה .תשתי כוס ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטורופתי? הומופתי?ליאת07/05/2015
שלום לכם, מבולבלת וזקוקה לעזרתכם..מה מומלץ נטילת תכשיר נטורופתי או הומופתי?
מה יעיל יותר? - התרכובות ההומופתיות או הנטורופתיות?
(הנטורופתיות אלו הנקראים "תוספי מזון/תזונה" למיניהם?)
אשמח לבהרה ולדעתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטורופתי? הומופתי? - תגובה
שחר דוידמן08/05/2015נטרופתי זה שם כולל לצמחי מרפא
הומיאופתי זה שם כולל לצמחי מרפא
כל חברה יוצרת את התכשירים שלה בדרכים שונות.הכל טוב מבחינתי
תבחרי לך חברה שהתכשירים שלה מתאימים לך ותקני.זה באמת לא משנה אם זה נטרופתי או הומיאופתי מה שעובד לך טוב ועוזר תשתמשי בו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעי אשכוליותיהודית19/04/2015
העם יש אינטרקציה בין גי"נקו בילובה לזירעי אשכוליות?
זרעי אשכוליות לבטן מאוד נפוחה וג"נקו לזיכרון וריכוז ירוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרעי אשכוליות - תגובה
שחר דוידמן19/04/2015אין בעיה לקחת את שניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לאחר החזרת עוברים-עד מתי?אני98717/04/2015
שלום. בסבב החזרת עוברים מוקפאים לקחתי צמחי מרפא מהיום השלישי למחזור פעמיים ביום .השבוע קיבלתי בטא חיובית.
האם ממשיכים לקחת את הפורמולה גם אחרי הבטא החיובית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא לאחר החזרת עוברים-עד מתי? - תגובה
שחר דוידמן19/04/2015כדי שתשאלי את המטפל שלך...כי אין לי מושג אלו צמחים יש בפורמולה שהוא נתן לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נדודי שינה - כישותיתמתי11/04/2015
שלום
מבקש לדעת האם כישותית חליטת תה יכוחה לסייע בשינה טובה והירדמות.
כמה כפיות לשים במסננת להכנת החליטה לפני השינה?
האם אפשר להשתמש על בסיס קבוע והאם גם במשך היום להרגעה והורדת חרדה ומתח ?
משתדל לא להגיע לכדורים ומעדיף דברים טבעיים.
אשמח לעצתך כיצד להכין את החליטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדודי שינה - כישותית - תגובה
שחר דוידמן12/04/2015כשותית עוזרת לשינה
כפית או שתי כפיות של פרחים מיובשים בכוס מים חמים
לשתות לפני השינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה כשותית
מתי16/04/2015תודה.
האם יש מגבלה של שימוש האם אפשר להשתמש על בסיס קבוע כוס אחת לפני השינה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה כשותית - תגובה
שחר דוידמן16/04/2015אפשר על בסיס קבוע כוס לפני השינה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה נראה שזה עוזר
מתי16/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוביהודית26/03/2015
שלום רציתי לשאולל העם אפשר לשלב את המרכיבים האלה ביחד ביום העם זה לא יותר מידי אנטי אוקסיטנדים?
אסטקסנטין חומצה אלפא ליפואית ופגנוגנול .
בן 30 בעקרון זה עוזר לי לריכוז....
2-מה המינון המומלץ ל -אסטקסנטין ומתי כדאי לקחת אותו ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב - תגובה
שחר דוידמן26/03/2015למה לקחת כל כך הרבה אנטיאוקסידנטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטי אוקסיטנדים
יניב27/03/2015זה עוזר לי לריכוז וגם למראה עור צעיר.......לא טוב מה שעשיתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטי אוקסיטנדים - תגובה
שחר דוידמן27/03/2015טוב מאוד
אין בעיה אם אתה מרגיש טוב.אתה יכול לקחת את שלושתם.
בקשר למינון עדיף כדור אחד ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?