מידע רפואי
פורומים
- שימור פוריות
- רפואה משלימה בהריון
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- בדיקות גנטיות, מחלות מטבוליות, יעוץ גנטי
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- אטופיק דרמטיטיס, אסטמה של העור
- פסיכותרפיה
- מיניות האישה, מין נשי
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- הפלות חוזרות
- אף אוזן גרון
- תזונה טבעית
- היפנוזה
- פסיכולוגיה הוליסטית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- למה מוכרים תמצית מרווה ולא שמן?גיל07/12/2013
קראתי שהחומר הפעיל במרווה נמצא בשמן.
ראיתי שמוכרים כדורים עם המיצוי.
לא ברור לי מה הטעם אם ניתן פשוט להשתמש בשמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מוכרים תמצית מרווה ולא שמן? - תגובה
שחר דוידמן07/12/2013אפשר גם להשתמש במרווה כשמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חותם זהובתהל26/11/2013
היכן ניתן לרכוש GOLEDN SEAL?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חותם זהוב - תגובה
שחר דוידמן26/11/2013עד כמה שידוע לי הצמח אסור בשימוש בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידוע לך מדוע?
תהל26/11/2013משרד הבריאות אחראי על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענבי דב ובוכותהל26/11/2013
האם ניתן להשיג צמחים אלה לגידול, את הצמח ממש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבי דב ובוכו - תגובה
שחר דוידמן26/11/2013ממליצה לך לשאול בעלעלים.חפש אותם בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוהוש שחורדדי16/11/2013
אני נוטלת תרופות ללחץ דם (קודיובן 160/12 + אספירין 100 מג)
בעבר נטלתי את הקוהוש השחור והוא עזר לי לעבור את תהליך גיל המעבר
האם הקוההוש השחור מתנגש עם תרופות המרשם שאני מקבלת.
לחץ הדם שלי מאוזן מזה מספר שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוהוש שחור - תגובה
שחר דוידמן17/11/2013קוהוש שחור לא מתנגש עם התרופות שאת לוקחת
אין להשתמש בו יותר מ 6 חודשים רצוף ובכמויות קטנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריית מאיטקיאיתי14/11/2013
שלום וברכה,
רכשתי תמצית של פטריית מאיטקי, ורציתי לשאול כמה דברים:
המוצר שקניתי הנו נוזל תמצית הפטרייה 100 מיל ורשום לי אופן השימוש הוא 30 טיפות
רציתי לדעת האם אני לוקח את אותם 30 טיפות ומערבב בטיפה מים פושרים בתוך כוס ופשוט שותה? כמו כן האם יש אפשרות לטפטף את אותן טיפות ישירות על הלשון במקום? בנוסף רשום לי שבתוך הבקבוק ישנו אלכוהול? רציתי לדעת למה הערבוב של אותו תמצית ביחד עם אלכוהול? האם זה לא מוריד מאיכות המוצר?
האם ישנה עדיפות לקחת תמצית נוזלית מאשר לבלוע קפסולות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריית מאיטקי - תגובה
שחר דוידמן14/11/2013מיצוי עושים עם אלכוהול וזה נקרא טינקטורה
אתה יכול לטפטפ ישר על הלשון זה עניין של טעם
אתה יכול להוסיף למים ואז האלכוהול מתאדה
גם קפסולות טובות זה הכל עניין של טעם יש אנשים שטעם האלכוהול והצמחים קשה להם לכן הם מעדיפים לקחת קפסולות.מבחינת איכות זה אותו דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיון בקשר לתמצית ליקוריץרון10/11/2013
לי יש גסריטיס שמלווה בצרבות. לאחר שקראתי על הליקוריץ הבנתי שהוא מאוד עוזר לרפא כיבים ועוד בעיות עיכוליות. האם יש פה מישהו בפורום שניסה זאת? הבנתי שיש תמצית של ליקוריץ של חברה מסחרית(אני לא יודע אם מותר לי לכתוב את שמה) בלי הגליצרין שנאמר שהוא הגורם העיקרי לתופעות הלוואי. האם זה באמת עוזר נגד כיבים? איך צריך לקחת את זה בצורה הטובה ביותר ומתי. אשמ להסבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיון בקשר לתמצית ליקוריץ - תגובה
שחר דוידמן11/11/2013זה בהחלט יכול לעזור.צמח הליקוריץ עוזר לכיבים.
צריך להזהר עם המינונים.הכי טוב שכשאתה קונה את הליקוריץ תראה מה הוראות השימוש כי כל חברה ממליצה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התמצית ללא הגליצרידין עוזרת גם?
רון11/11/2013כלומר, האם הגליצרידין הוא זה שמרפא את הכיבים או שגם התמצית שהוציאו אותו ממנה בגלל תופעות הלוואי מרפאת גם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התמצית ללא הגליצרידין עוזרת גם? - תגובה
שחר דוידמן12/11/2013כן.שתיהן מרפאות
אין בעיה עם הגליצרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבץ ואורז אדוםאידלמן18/10/2013
שלום.
רציתי לשאול לגבי אבץ כמה שאלות:
זה נכון שהאבץ וברזל מהצומח מתחרים על אותם קולטנים-מה עוישם במקרה כזה?
האם הוא מתנגש עם צמחי מרפא.האם הוא מתנגש עם הצמחים כלורלה והיפרקום?
האם הוא יכול לעזור במניעת שפעות ווירוסים(במקום חיסון לשפעת למשל..)?ואם כן אז מתי הכי מומלץ לקחת אותו-בחורף?
האם זה נכון שהוא-משפר את החושים(ראייה וכו'),מעודד תיאבון ומעלה במשקל ,ועוזר לחולשת שרירים?
ושאלה אחרונה לגבי RED YEAST RICE.האם יש לו עוד שימושים מלבד ירידה בכולסטרול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבץ ואורז אדום - תגובה
שחר דוידמן19/10/2013כן.
אתה יכול לצרוך זרעי חמניה לא קלויים.יש בהם אבץ.
זה לא סותר שום מאכל.
אם אתה לוקח כדורים אז אל תיקח ביחד עם כדורי הברזל.
אם אתה ניזון רק מאוכל בשביל אבץ וברזל תאכל רגיל
הגוף כבר יודע מה לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכול זאת
לבנדר28/10/2013אולי תוכלו לענות לי על כול השאלות.
אני רוצה להתחיל לקחת אבץ בכדורים (בגלל הבעיות שציינתי למטה) , ורוצה להתיעץ איתכם:
1.האם הוא מתנגש עם צמחי מרפא?האם הוא מתנגש עם הצמחים כלורלה והיפרקום?
2.האם הוא יכול לעזור במניעת שפעות ווירוסים(במקום חיסון לשפעת למשל..)?ואם כן אז מתי הכי מומלץ לקחת אותו-בחורף?
3.האם זה נכון שהוא-משפר את החושים(ראייה וכו'),מעודד תיאבון ומעלה במשקל ,ועוזר לחולשת שרירים?
4.כמה זמן צריך להרחיק אותו מכדורי ברזל(זה B קומפלקס שיש בו ברזל)?
5.האם יכול להיות עודף מאבץ?
ושאלה אחרונה לגבי RED YEAST RICE.האם יש לו עוד שימושים מלבד ירידה בכולסטרול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכול זאת - תגובה
שחר דוידמן28/10/2013אבץ לא מתנגש עם צמחי מרפא
לא מתנגש עם כלורלה והיפריקום
עוזר למניעת שפעת אם כי זה לא תמיד עוזר.
אני לוקחת קבוע וחליתי בשפעת פעמיים החודש
עודף אבץ זה נדיר.
לא צריך להרחיק מכדורי ברזל
RED YEAST RICE עוזר בחיזוק מערכת העיכול והוא מניע דם.ומוריד כולסטרול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות אבל
ליליאן לופ07/11/2013הוא מתנגש עם ברזל או לא?!
בכול תשובה רשמת בדיוק הפוך...
האם זה נכון שהוא גם -משפר את החושים(ראייה וכו'),מעודד תיאבון ומעלה במשקל ,ועוזר לחולשת שרירים?
לגבי הצמח "RED RICE"-נה הכוונה מחזק מערכת העיכול ?ומניע דם?
הוא יכול לעזור למעי רגיז קל ונטייה לחלות בוירוסים בקיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות אבל - תגובה
שחר דוידמן11/11/2013לא מתנגש עם ברזל
כן RED RICE יכול לעזור למעי רגיז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרין מגמה בהריוןורד25/10/2013
שלום, האם מותר לצרוך גרין מגמה בהריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרין מגמה בהריון - תגובה
שחר דוידמן25/10/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעים ועשבי מרפאאורית24/10/2013
שלום
אני מכינה כרית ובתוכה ארצה לשים זרעים ועשבי תבלין שכאשר מחממים אותה הם יכולים לסייע בכאבי מחזור.
על אילו זרעים ועשבי מרפא תמליצו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרעים ועשבי מרפא - תגובה
שחר דוידמן24/10/2013כוסמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון18/10/2013
שלום.איך אני יכולה להוריד בהדרגה את הפורמולה צמחים שאני מקבלת לחרדות?כבר פעמיים שעשיתי הפסקה וקיבלתי סחרחורות מאוד קשות..
אני לוקחת 10 מ"ל 3 פעמים ביום כיצד להתחיל למתן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שחר דוידמן19/10/2013תקחי 10 מל פעמיים ביום שבוע
10 מל פעם ביום שבוע
10 מל יום כן יום לא במשך שבוע
5 מל יום כן יום לא במשך שבוע
הפסקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שרון19/10/2013אבל ישנה בעיה שהתרופה תספיק לי לפחות משבוע....הייתי צריכה לחשוב על זה ..
מה עוד ניתן לעשות?אני מאוד חוששת מהסחרחורות
בנוסף רציתי לדעת מה זה אומר paeonia lact האם זה באמת לטיפול בסחרחורות?
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
שחר דוידמן19/10/2013פאוניה זה צמח לחיזוק דם.יכול לעזור לסחרחורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
שרון19/10/2013בסדר ולגבי המינונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל - תגובה
שחר דוידמן21/10/2013מינון של פאוניה?
איך את לוקחת אותו...מה קנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכיזנדרהמשה17/10/2013
שלום
1.האם שכיזנדרה יכולה לטפל בהתקרחות גברית?
2.האם צריך לקחת את השכיזנדרה עם האוכל כדי למנוע פגיעה ברירית הקיבה בשל
חמיצותו הגבוהה ?
אני לוקח את הצמח בקפסולות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכיזנדרה - תגובה
שחר דוידמן18/10/2013שלום רב
לא ידוע לי ששיזנדרה עוזרת להתקרחות גברית.אין בעיה לקחת אותה אחרי האוכל.
he shu wu - ארכובית סינית ,צמח שמטפל בהתקרחות.יכול לעזור לצמיחת שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףדנה15/10/2013
האם זרעי צ'יה ואומגה 3 ממקור צימחי מכילים פיטו אסטרוגן?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
שחר דוידמן15/10/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטו אסטרוגן- המשך
דנה15/10/2013הכוונה גם לזרעי צ'יה שמכילה מרווה ולאומגה 3 ממרווה מרושתת. כאמור יש אומרים כי מרווה מכילה פיטו אסטרוגן אשר לא ממולץ במקרה של סרטן נשי האם נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטו אסטרוגן- המשך - תגובה
שחר דוידמן15/10/2013הדעות חלוקות בעניין.
לכן אני לא יכולה להמליץ לך מה לקחת בלי לבדוק אותך לכן הכי טוב שתעשי אבחנה אצל מטפל ברפואה סינית או נתרופת.
לא ידוע לי שהם מכילים פיטואסטרוגנים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה15/10/2013תודה.. האם נכון שאסור לערבב צ'יה במים חמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שחר דוידמן15/10/2013מה שמומלץ זה לשים במים פושרים או ביוגורט ולחכות שהם נפתחים ואז לאכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אונה דה גאטוצביה שרפי14/10/2013
אני לוקחת מדלל דם אספרין.
עשיתי חליטה מצמח אונה דה גאטו .
לקחתי כמוסה אחת ביום בבקר ליקוריץ של סולגר בלי החומר ליצריזין שמרים את לחץ הדם.
ולקחתי כמוסה אחת של קורדיצפס.
לחץ הדם קצת עלה לי ל-148 ואני לוקחת כדור לוסרדקס פלוס.
בשאלה שלי מי מבן הצמחים הרים לי את הלחץ - דם.
בדרך כלל הלחץ דם שלי בסביבות 130-138.
בינתיים הפסקתי עם הצמחים עד שהלחץ-דם ירד.
בתודה.
תאריך:13.10.2013.8986* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אונה דה גאטו - תגובה
שחר דוידמן15/10/2013יכול להיות שזה הקורדיספס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בארכובית הציפורים בהריוןסיגל14/10/2013
שלום,
אני בשבוע 19 וסובלת מכינים, רציתי לדעת האם מותר להשתמש בשמפו של חברת מורז המכיל את צמח הארכובית. קראתי במקום מסויים שזה מסוכן. במידה ולא ניתן, האם ידוע על שימוש בטוח בצמח שיכול לטפל בכינים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בארכובית הציפורים בהריון - תגובה
שחר דוידמן14/10/2013אין שום בעיה לחפוף את השיער עם הארכובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטןיפעת08/10/2013
שלום
כאשר אני לוחצת על בטני במקומות מסוימים אני חשה כאב חד.
ידוע לי שזה כנראה נובע מדלקת באיזור זה. באילו צמחים ניתן להעזר על מנת להקל על הכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן - תגובה
שחר דוידמן09/10/2013ממליצה על תוסף המזון קוורצטין QUERCETINE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?