מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע משפעתישמחה24/07/2011
שלום ד"ר!
אני לוחם בצבא ועוד כשבוע אני משתחרר, יש לי בקע מפשעתי בגודל של 4 מ"מ שהתגלה לפני כחודשיים באולטרסאונד.
יש לי לפעמים כאבים בצד שמאל (איפה שהבקע נמצא) אז הלכתי לרופא כרורג מומחה ברמב"ם הוא אמר לי שאני יכול לעשות הכל כולל אימונים והכל.
אכן אני מצליח להתאמן אך עדיין ישנם כאבים אני לא עושה תרגילי בטן מחשש עצמי שזה יפגע לי בבקע אבל הרופא אמר שאני יכול לעשות הכל ולמרות הכל עדיין יש כאבים ואני מחכה לניתוח חודש +.
מה עליי לעשות? להמשיך להתאמן או להפסיק מכל פעילות פיזית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע משפעתי - תגובה
ד``ר רפאל אלון24/07/2011שמחה שלום,
אתה יכול לבצע כל פעילות ואינך מוגבל. אני ממליץ שתיבדק שוב אצל כירורג כדי לוודא שאכן יש לך בקע מפשעתי. הממצא באולטרא-סאונד של בקע בגודל 4 מ"מ נשמע לי מפוקפק וכנראה שאין לך בקע כלל.
בהצלחה
ד"ר אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה
שמחה24/07/2011נבדקתי אצל כירורג מטעם הצבא וכירורג ברמב"ם לפי הצילומים והממצאים אמרו לי שצריכים לתקן לי את זה בניתוח.
בעודי יושב ומדבר איתך הנני מרגיש מין סוג של גולה או בלוטה באזור, וזה כואב כשלוחצים באזור, וזה מציק ולא נוח כלל.
הבעיה שיום רביעי עשיתי תרגילי בטן צד לאחר שלא עשיתי שום תרגיל בטן כ4 חודשים ובצד שמאל (איפה שהבקע נמצא) התנפח מבפנים ויש כאבים קטנים.
למרות הכל להמשיך כמו שאמרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה - תגובה
ד``ר רפאל אלון24/07/2011פנה לבדיקה חוזרת אצל כירורג כדי להבין אם יש לך באמת בקע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע משפעתי
שמחה24/07/2011תודה רבה לך!!!
אשמח אם תענה על שאלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)