בקע משפעתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע משפעתי
    שמחה
    24/07/2011

שלום ד"ר!

אני לוחם בצבא ועוד כשבוע אני משתחרר, יש לי בקע מפשעתי בגודל של 4 מ"מ שהתגלה לפני כחודשיים באולטרסאונד.
    יש לי לפעמים כאבים בצד שמאל (איפה שהבקע נמצא) אז הלכתי לרופא כרורג מומחה ברמב"ם הוא אמר לי שאני יכול לעשות הכל כולל אימונים והכל.
    אכן אני מצליח להתאמן אך עדיין ישנם כאבים אני לא עושה תרגילי בטן מחשש עצמי שזה יפגע לי בבקע אבל הרופא אמר שאני יכול לעשות הכל ולמרות הכל עדיין יש כאבים ואני מחכה לניתוח חודש +.

מה עליי לעשות? להמשיך להתאמן או להפסיק מכל פעילות פיזית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע משפעתי

הוספת תגובה

• בקע משפעתי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    24/07/2011

שמחה שלום,
    אתה יכול לבצע כל פעילות ואינך מוגבל. אני ממליץ שתיבדק שוב אצל כירורג כדי לוודא שאכן יש לך בקע מפשעתי. הממצא באולטרא-סאונד של בקע בגודל 4 מ"מ נשמע לי מפוקפק וכנראה שאין לך בקע כלל.
    בהצלחה
    ד"ר אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה

שמחה
    24/07/2011

נבדקתי אצל כירורג מטעם הצבא וכירורג ברמב"ם לפי הצילומים והממצאים אמרו לי שצריכים לתקן לי את זה בניתוח.
    בעודי יושב ומדבר איתך הנני מרגיש מין סוג של גולה או בלוטה באזור, וזה כואב כשלוחצים באזור, וזה מציק ולא נוח כלל.

הבעיה שיום רביעי עשיתי תרגילי בטן צד לאחר שלא עשיתי שום תרגיל בטן כ4 חודשים ובצד שמאל (איפה שהבקע נמצא) התנפח מבפנים ויש כאבים קטנים.

למרות הכל להמשיך כמו שאמרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    24/07/2011

פנה לבדיקה חוזרת אצל כירורג כדי להבין אם יש לך באמת בקע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע משפעתי

שמחה
    24/07/2011

תודה רבה לך!!!

אשמח אם תענה על שאלתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו