מבולבלת ופוחדת,הרגשת אי נעימות בצד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת ופוחדת,הרגשת אי נעימות בצד
    אלמונית
    21/08/2011

שלום,

ביום שישי אחר הצהריים(בזמן קיום יחסי מין-התחיל לכואב לי בצד שמאל-של הבטן התחתונה),לאחר קיום יחסי מין,לא הרגשתי כלום

לאחר מכן,התחלתי לחוש מן הרגשת אי נעימות בצד שמאל של הבטן התחתונה
    המקום אינו כואב,אבל יש הרגשה מציקה,אין שום בלט-כלומר,כלום...ניסיתי למשש ולא הרגשתי בכלום

הכאב נהיה רק בזמן יחסי מין,וככה ישנה הרגשת אי נעימות-כאילו יושבים לי במקום או משהו

יש לציין,שלפני שבועיים וחצי,הורדתי עגיל מטבור עקב אינפקציה שבה טיפלתי ללא עגיל בטבור,טיפלתי בפצע עצמו ,החור הגליד ונסתם,אין הפרשות ולא כלום
    הלכתי לרופאת משפחה היא בדקה לי את הטבור אמרה לי שהוא החלים ואין לגעת בו אלא לשתוף רק בסבון ובמים במקלחת(האם יתכן שבגלל זה קרה הדבר?אבל עברו מאז כל הסיפור שבועיים וחצי כמעט,אני קצת מפחדת אף על התשובת הרופאה לגבי הנושא)
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבולבלת ופוחדת,הרגשת אי נעימות בצד - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    21/08/2011

לאלמונית שלום,
    מתלונתך לא נשמע שמדובר בבקע. לכי לבדיקה גניקולוגית קודם כל.
    ד"ר אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה...

אלמונית
    21/08/2011

כעקרון,התחושה הזאת לא עוזבת אותי בכלל,
    לפעמים בא כאב שמקרין לגב שמאל,תחושה מוזרה,זה כאב של שניות,
    אני ממש התחלתי לחיות בסרטים רעים-בגלל האינפקציה בטבור שהייתה לי,והורדת העגיל ועכשיו זה

הכאב התחיל בדיוק בקיום יחסי מין ביום שישי-לפני זה לא כאב לי כלום,
    וגם כמה ימים לפני בזמן קיום יחסי מין לא היה כלום...

לפני כמה חודשים היה לי זיהום בנרתיק-אבל זה טופל על ידי אנטיביוטיקה ועבר,איני יודעת אם זה קשור

מרגישה כמו מישהי חולנית
    יש לי כבר סיוטים בלילות מכל ההיסטוריה הרפואית שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת...

אלמונית
    22/08/2011

יש לציין,לא יודעת עד כמה זה קשור שבעבר עברתי היפטיטיס B, עם עלייה באנזימי כבד עד כה,אך הרופאת משפחה שלי אומרת שזה לא משמעותי ויכול להישאר לכל החיים ,ויש להיות במעקב

כמו כן,הערך הלימפוציטים בבדיקת דם לפני חודשיים היה גבוהה מן הנורמה-46.1 ובעבר זה היה תקין.(לא יודעת אם זה קשור בכלל הנושא).

יש לציין-אני חושבת:שעם העניין של העגיל נהיה לי דופק לב מהיר בבוקר המגיע ל122 ויורד לנורמה במהלך היום,מערכת העיכול שלי השתנתה(והייתי שומעת רעשים של עיכול בגוף,ממש,כל זרימה,וכל תהליך העיכול עד כדי ככה שזה היה מציק)-פניתי לרופאה,והופניתי לבדיקות לבדוק אם יש סיבה פיזית לדבר או הכול נהיה עקב חרדה.
    בחרדה אני נמצאת גם עכשיו-אבל ללא כאבי לב ומועקות,כי הצד הזה-הוא משהו ממשי,שאני חשתי כאב והדבר מציק זה לא יורד,כשאני חשה בבטן ובאזור הזה-אין כאב,לא כלום לא מרגישה כלום,אבל ככה יש לי הרגשה מציקה של מישהו יושב לי שמה ומציק לי נורא...

רוצה רק שהכול כבר יסתדר,כי אני כבר מפחדת נורא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת... - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    22/08/2011

כפי שכתבתי-פני לבדיקת רופא משפחה ורופא נשים. לא נראה שבעייתך קשורה לעגיל בטבור או לבקע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו