מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבכרמלה29/08/2011
אנא ענו לי יש לי 2 שברים אחד בצד שמאל למטה מעל המיפשעה שבר אינגואלי נדמה לי ועוד שבר טבורי שניהם לא גדולים ולא מפריעים ביום יום מלבד......... אני בת 56 אחרי קיום יחסי מין יש לי כאבים נוראיים בשבר למטה בצד שמאל שאלתי רופא כירורג אמר אין קשר לשברים שאלתי גניקולוג אמר אין קשר לשברים. אבל למה רק לאחר היחסים יומיים כואב ואני לא מתפקדת שוכבת ולאחר יומיים הכל עובר עד ששוב יש יחסים ושוב אותה ההתקפה לדעתי יש קשר מאד רציני בין השברים ויחסים אולי משהו נוגע אינני יודעת עשיתי קולונוסקופיה ויצא תקין אז האם יש קשר או אין? אנא ענו לי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב - תגובה
ד''ר דוד נויפלד29/08/2011אולי.
כדאי אולי לבצע US בידיו של מישהו שמתמחה בשברים ונגעים אחרים סביב המפשעה ומפרק הירך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
כרמלה31/08/2011תודה חן חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בקע מפסעתי
איתן19/09/2011שלום רב!!!
בני בן השלוש צריך לעבור ניתוח בקע +תיקון היצרות המאטוס.
שאלותיי הן: האם משנה היכן לעשות את הניתוח בב"ח פרטי או בציבורי?
האם יש רופא מרדים לילדים?
האם הניתוח הכרחי , מסובך?
האם ישנם תופעות לאחר הניתוח?
בתודה מראש
אמא שדואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בקע מפסעתי - תגובה
ד``ר רפאל אלון19/09/2011לאמא הדואגת,
הניתוחים שבנך צריך לעבור הם ניתוחים שגרתיים אצל כירורג/אורולוג ילדים ואינם כרוכים בסיכונים מיוחדים. ניתן לעבור אותם הן בבי"ח ציבורי והן בפרטי. יש רופאים מרדימים המתמחים ו/או מנוסים יותר בהרדמת ילדים. כדאי שרופא כזה ירדים את בנך לניתוח. לרוב אין תופעות לואי אחרי הניתוח והילדים מחלימים ממנו בצורה מהירה וחלקה.
בהצלחה
ד"ר אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)