כאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב
    כרמלה
    29/08/2011

אנא ענו לי יש לי 2 שברים אחד בצד שמאל למטה מעל המיפשעה שבר אינגואלי נדמה לי ועוד שבר טבורי שניהם לא גדולים ולא מפריעים ביום יום מלבד......... אני בת 56 אחרי קיום יחסי מין יש לי כאבים נוראיים בשבר למטה בצד שמאל שאלתי רופא כירורג אמר אין קשר לשברים שאלתי גניקולוג אמר אין קשר לשברים. אבל למה רק לאחר היחסים יומיים כואב ואני לא מתפקדת שוכבת ולאחר יומיים הכל עובר עד ששוב יש יחסים ושוב אותה ההתקפה לדעתי יש קשר מאד רציני בין השברים ויחסים אולי משהו נוגע אינני יודעת עשיתי קולונוסקופיה ויצא תקין אז האם יש קשר או אין? אנא ענו לי תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב

הוספת תגובה

• כאב - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    29/08/2011

אולי.
    כדאי אולי לבצע US בידיו של מישהו שמתמחה בשברים ונגעים אחרים סביב המפשעה ומפרק הירך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

כרמלה
    31/08/2011

תודה חן חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בקע מפסעתי

איתן
    19/09/2011

שלום רב!!!
    בני בן השלוש צריך לעבור ניתוח בקע +תיקון היצרות המאטוס.
    שאלותיי הן: האם משנה היכן לעשות את הניתוח בב"ח פרטי או בציבורי?
    האם יש רופא מרדים לילדים?
    האם הניתוח הכרחי , מסובך?
    האם ישנם תופעות לאחר הניתוח?

בתודה מראש
    אמא שדואגת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בקע מפסעתי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    19/09/2011

לאמא הדואגת,
    הניתוחים שבנך צריך לעבור הם ניתוחים שגרתיים אצל כירורג/אורולוג ילדים ואינם כרוכים בסיכונים מיוחדים. ניתן לעבור אותם הן בבי"ח ציבורי והן בפרטי. יש רופאים מרדימים המתמחים ו/או מנוסים יותר בהרדמת ילדים. כדאי שרופא כזה ירדים את בנך לניתוח. לרוב אין תופעות לואי אחרי הניתוח והילדים מחלימים ממנו בצורה מהירה וחלקה.
    בהצלחה
    ד"ר אלון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו