בקע דו צדדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע דו צדדי
    דניאל
    27/12/2011

שלום אני מתעסק בספורט [כדורגל מקצועני]לפני חודשיים עברתי בדיקה אצל רופא כירוגי והוא אבחן אצלי התחלה של בקע בצד שמאל.וצד ימין תקין.
    אחרי צילום אולטראסאונד שיצא תקין ללא בקע הלכתי שוב לרופא והוא אפילו לא התאממץ לבדוק ואמר לי שאין בקע והכאבים ממשיכים אז הרופא הפנה אותי לצילום CT ובתוצאות גם רשום שאין בקע אבל יש ווריקוצלה קל.
    היום הייתי שוב אצל רופא כירוגי והוא בדק אותי ואמר לי שיש בקע דו צדדי ושבצד ימין יותר גדול משמאל ועד כה לא הרגשתי כאבים מהצד הימני אלא הכאבים הם רק בצד בשמאל
    האם הגיוני שבכל הצילומים שעשיתי[אולטראסאונד ו-CT]לא רואים את הבקע ? ובבדיקה עם היד הוא כן הבחין בזה ?
    אני כבר חודשיים וחצי עם כאבים שהם רק במאמץ וכבר התיאשתי לרוץ למיליון ואחד רופאים ולעשות כל מיני צילומים.. תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע דו צדדי

הוספת תגובה

• בקע דו צדדי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    27/12/2011

דניאל שלום,
    כאבים במפשעה אצל ספורטאים, במיוחד כדורגלנים, הינם תופעה ידועה. ברוב המקרים לא מדובר בבקע למרות שהכאבים דומים לכאבי בקע. מכיוון ששתי בדיקות הדמייה שללו בקע יש סיכוי גדול שאין לך בקע. (למרות שבד"כ אני מסביר שUS אינה בדיקה טובה לבקע, בודאי לא אצל אנשים רזים). הייתי ממליץ לך להבדק שוב אצל כירורג מומחה ובפגישה זו לשאול את כל השאלות ולקבל את כל ההסברים.
    יש גם כירורגים המתמחים בפגיעות ספורט-שקול להבדק אצל מומחה כזה.
    בברכה
    ד"ר אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע דו צדדי

דניאל
    27/12/2011

איך אני מגיע לרופא שמתמחה בספורט ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע דו צדדי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    27/12/2011

צריך לברר בקופת החולים שלך אם יש יועץ כזה. היתה באיכילוב מרפאה לטפול בספורטאים-לא ידוע לי אם עדיין קיימת. נסה לברר גם בבתי החולים הציבוריים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו