ניתוח בקע טבורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה לך, זאת אעשה

דנית
    05/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בקע טבורי
    דנית
    05/01/2012

שלום רב,
    יש לי בקע בטבור בעקבות הריון, ונאמר לי שעלי לעבר ניתוח.
    בינתיים הבקע עודנו קטן ואינו מציק, אך ממה שהבנתי עדיף לסיים עם זה לפני כניסה נוספת להריון.
    שתי שאלות:
    1. כמה זמן אורכת ההחלמה לאחר ניתוח כזה – כלומר מהן ההגבלות, איזה משקל אסור לשאת ולמשך כמה זמן?
    2. כמה זמן צריך לחכות ממועד גמר הניתוח ועד הכניסה הבאה להריון?

להתייסותך אודה,
    דנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בקע טבורי

הוספת תגובה

• ניתוח בקע טבורי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    05/01/2012

לדנית שלום,
    בקע קטן ולא מציק לא מחייב ניתוח. אם את מעוניינת בתיקון הבקע, בד"כ המגבלות הן להמנע ממאמצים והרמת משאות כבדים למשך כחודש מיום הניתוח. ההחלמה היא קלה ולרוב אין מגבלה בתפקוד, להוציא כאב באזור הטבור לתקופה קצרה.
    בהצלחה
    ד"ר אלון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה: כניסה להריון נוסף

דנית
    05/01/2012

תודה רבה על תשובתך. אולם אני מחדדת את השאלה החשובה מבחינתי והיא:
    האם צריך לטפל בבקע טבורי לפני כניסה להריון נוסף, ואם כן ממתי? (זאת מאחר ובוודאי צריך לקחת בחשבון תקופת החלמה).
    כמובן שאם לא הייתי מעוניינת להכנס להריון בקרוב, לא הייתי בכלל שוקלת לבצע ניתוח בשלב כזה.
    בברכה, דנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה: כניסה להריון נוסף - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    05/01/2012

אם לא מפריע - אין חובה לנתח כרגע.
    נהפוך הוא - תקון טרי תחת לחץ של הריון סיכוי טוב שיפתח ואזי השבר הבא יהיה גדול יותר. עדיף לך לחכות לסיום ההריונות לפני שתתחילי להתעסק בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

דנית
    05/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו