מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע חוזר מה עושים?דורון16/02/2012
שלום וברכה לרופאים המומחים היקרים !
לפני כשנה וחצי לערך עשיתי 3 ניתוחים בקע בזמן של חודשיים שלושה .
בקע ימני שמאלי וטאבור
בשנה האחרונה התלוננתי על כאבים עזים בצד שמאל כאשר אני מתקופף וגם בזמן מאמץ
הלכתי המון פעמים לרופא המשפחה שלי עקב הכאבים החזקים ולדבריו זה בגלל שהרשת נמתחת !
לפני שבועיים החלטתי לתת לזה סוף ודרשתי שישלח אותי לצילום לראות מה קורה
לבסוף קיבל את בקשתי והיום חזרתי מצילום וזה התשובה של הרופא שצילם:
"בדיקת US של הרקמות הרכות במפשעה שמאלית"
"בזמן מאמץ חזק בלבד הוגדם תוכן היפואקוגני נייד בגודל 0.35 ס"מ חשוד לבקע מפשעתי קטן מכיל שומן מזנטריאלי"
עלי לציין שאת הניתוח עשיתי בבית חולים לניאדו כאשר הזמתי תור מיוחד לרופא שהמליצו לי עליו "מעזרא למרפא"
ואף שילמתי לו תשלום של 1.200 ש"ח רק שהוא יבצע לי הניתוח (למרות שאני חבר קופ"ח היות ורציתי שהוע יעשה הניתוח)
אף הבטיח לי לאחר הניתוח לשאלתי כמה זמן יחזיק ואמר עד גיל 120 !
היום אני במצב כפי שציינתי
אשמח מאוד מאוד להתייחסותכם מה עלי לעשות ומה עושים במצב הזה ששוב נקלעתי
והאם עלי לפנות קודם לרופא המשפחה עם התשובות או להתקשר לרופא שניתח אותי ? היות ואיני יודע אם הוא אשם או לא
תודה מקרב לב
דורון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע חוזר מה עושים? - תגובה
ד``ר רפאל אלון16/02/2012לדורון שלום,
עליך לפנות לבקורת אצל הרופא המנתח ולא להסתפק בבדיקה של רופא משפחה או בבדיקת US. צריך לדעת שבדיקת US אינה מדויקת בנושא של בקע מפשעתי ובודאי כאשר מדובר בבקע שגדלו 1/3 ס"מ... כמו כן ברצוני להוסיף שבקע חוזר יכול לקרות גם למיטב המנתחים.
פנה לבדיקה אצל המנתח
ד"ר אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב לד"ר רפאל אלון
דורון18/02/2012ראשית תודה לתשובתך !
איזה צילום עושים לבדוק מדוע יש כאבים עזים כשנה וחצי לבקע
שלדעתך בדיקת US אינה מדוייקת?
בנוסף מנסיונך מה יכולה להיות הבעיה לכאבים שיש לי?
והאם יש מצב שהמנתח שוב פותח במקום הניתוח ?
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב לד"ר רפאל אלון - תגובה
ד``ר רפאל אלון19/02/2012קשה לענות על שאלותיך מבלי שנבדקת בדיקה גופנית. ברוב המכריע של המקרים איבחון של בקע נעשה בבדיקה גופנית ולא בבדיקות הדמייה. הדמיות מסוגים שונים שמורות למצבים לא שכיחים, לרוב באנשים שמנים מאד שקשה לבדוק. לכן המלצתי שתחזור להמשך בדיקה ובירור אצל המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)