בקע טבורי חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע טבורי חוזר
    מני
    20/02/2012

עברתי נתוח בקע טבורי בשיטה לפרוסקופית לפני מספר חודשים וכנראה שהנתוח לא הצליח והבקע חזר או לא תוקן כראוי.מה הכי נכון לעשות ? לחזור על הניתוח באותה שיטה? אחרי שהרשת כבר במקומה,האם ניתן להסירה ולתקן את הבקע בתפירה? אני די חסר אונים במחשבה מה ניתן לעשות.אשמח להסבר .תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע טבורי חוזר

הוספת תגובה

• בקע טבורי חוזר - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    20/02/2012

מני שלום,
    אם הבקע חזר (זאת תדע לאחר שתבדק) והוא סימפטומטי - מומלץ לתקנו. המנתח יחליט באיזו שיטה לבצע את הניתוח החוזר. לרוב לא מוציאים את הרשת הקודמת מכיון שהיא "נטמעת" ברקמת הגוף והוצאתה כרורכה בטראומה מקומית גדולה. ניתן לנסות לתקן את הבקע החוזר בשיטה פתוחה. בכל מקרה אין סיבה לחוש חוסר אונים..
    ד"ר אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מני
    20/02/2012

חוסר האונים נובע מחוסר וודאות.סך הכל לא נעים לבצע ניתוח כזה נוסף.אגב,לפני הניתוח נאמר לי שהסיכוי לכשלון הוא עד 4% .סיכוי נמוך בכדי להכלל בו,אבל על פי קריאה בפורום יש לי תחושה שאחוזי הכשלון גבוהים יותר .מקווה שזו רק תחושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    20/02/2012

אלה האחוזים המופיעים בספרות..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו