בקע מפשעתי בימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע מפשעתי בימין
    אברהם
    07/05/2012

אני בן 22 יש לי בקע מפשעתי בצד ימין לפעמים זה מתנפח והוא נהיה גדול ולפעמים לא רואים אותו בכלל הייתי אצל כירוג הוא שלח אותי לאולטרה סואנד.....
    1.מה זה אומר השיטה הפתוחה איפה בדיוק עושים את החתך? ועושים גם חור בבטן למצלמה?
    2.משהו שלא הבנתי איך מחזירם את הבקע בחזרה לחלל הבטן ואיך עושים תפרים של הרשת בגישה רחוקה כזאת הבנתי שיש גם סיכות?
    3.איזה שיטה היית ממליץ לי?
    ***ואני מת מפחד תן לי איזה טיפ להירגע
    תודה רבה מודה לכם מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע מפשעתי בימין

הוספת תגובה

• בקע מפשעתי בימין - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    07/05/2012

תיקון חד צדדי ראשוני אצל גבר צעיר - עדיף בשיטה הפתוחה. כל שאר השאלות הן טכניות ודורשות השכלה ספציפית בנושא.
    אין מה לדאוג. הניתוח רוטיני ומתבצע יומיום ללא בעיות. לזכור שמדובר ברפואה. אין 100%.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

אברהם
    07/05/2012

תפרט לי אחי מה זה אומר השיטה הפתוחה איפה עושים את החתך רק ?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    08/05/2012

מעל למפשעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו