מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים במפשעהזאב22/08/2012
מזה 8 שנים אני סובל מכאבים במפשעה השמאלית. עברתי ברורים רבים (US,CT), וכן בדיקות ע"י מספר כירורגים, ששללו בקע. כירורג קופ"ח אף הזריק לי לפני כשנה זריקת קורטיזון ללא שינוי במצב. לאחרונה פניתי לכירורג פרטי ששלח אותי לבצע US חדש. הממצא הוא PIWI (בקע ספורטאים ?). הכירורג ממליץ לי לעבור ניתוח כדי לפתור את הבעיה. אני מתלבט, אמנם ישנם כאבים, אבל אני חי איתם כבר 8 שנים. האם בקע ספורטאים יכול להתדרדר עם הזמן לבקע מלא ?
האם במצב הנוכחי אני צריך להגביל את עצמי מבחינת פעילות יום יומית כגון הרמת משאות כבדים וכו'? (אני לא ספורטאי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במפשעה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד22/08/2012כדאי להמנע ממאמצים.
בקע ספורטאים הוא אבחון קשה ב-US ודורש מיומנות רבה של הבודק. תברר קודם את מיומנותו.
בד"כ מנתחים ספורטאים שלא יכולים לתפקד על מגרש הספורט (ופרנסתם תלויה בכך).
האם תפתח הרניה? אלוהים גדול. בכל מקרה, כבר הרבה שנים לא מנתחים הרניות מעצם קיומן אלא רק כאשר סימפטומטיות ומפריעות. אתה חי עם זה כבר 8 שנים. תחשוב טוב כמה זה מפריע לך לפני שתחליט על ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים במפשעה-המשך
זאב22/08/2012ביצעתי את ה US אצל ד"ר קוץ. בהנחה שהאבחון שלו נכון, האם בדרך כלל בקע ספורטאים נשאר סטטי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים במפשעה-המשך - תגובה
ד''ר דוד נויפלד22/08/2012אם ד"ר קוץ - אני מאמין.
סטטי - תגיד אתה - יש שינוי ב-8 השנים האחרונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים במפשעה
זאב22/08/2012הכאבים באים והולכים. עוצמת הכאבים גם כן משתנה. אני כמובן מעדיף לא להגיע לניתוח, אבל האמת שזה לפעמים די מציק. במידה ואכן עלי להזהר עם מאמצים או בכלל פעילות גופנית ובמידה ויש סיכוי להרעה עד למצב של בקע ממש, ההתלבטות שלי האם לבצע את הניתוח עכשיו,או להמתין ולקוות שלא תהיה החמרה (ולהמשיך עם הכאבים).
אני בן 52 והרופא ששלח אותי ל US אצל ד"ר קוץ הוא פרופ' אנגלברג (שממליץ לי כן לעבור את הניתוח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים במפשעה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד23/08/2012מה אתה רוצה שאגיד מעבר למה שאמרתי.
צמיד אתה יכול ללכת לניתוח אם וכאשר יופיע השבר.
בינתיים, תלוי במידת הסבל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)