בקע מפשעתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע מפשעתי
    סער
    04/09/2012

שלום. אובחנתי השבוע עם בקע מפשעתי בצד ימין. האמת שאני מסתובב איתו כבר שנתיים לפחות משום שחוץ מבליטה (גדולה) אני לא מרגיש כאב במקום. שאלתי: האם אני חייב לעשות ניתוח? האם בינתיים אני יכול לעשות פעילות גופנית כמו כדורגל ופילאטיס?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע מפשעתי

הוספת תגובה

• בקע מפשעתי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    04/09/2012

אם אין לך סימפטומים אין הכרח או דחיפות בתיקון הבקע. לא ציינת את גילך. אם אתה איש צעיר, בריא ופעיל אני ממליץ כן לתקן את הבקע כדי למנוע בעיות/כאבים/סיבוכים או מגבלות הקשורות בבקע, בעתיד. בינתיים אתה יכול להמשיך בפעילות השגרתית שלך כולל ספורט וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע

סער
    04/09/2012

אני אכן בחור צעיר ובריא בן 28. למרות שמופיעה בליטה גדולה אתה עדיין חושב שאין דחיפות? יש בכלל משמעות לגודל הבליטה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    04/09/2012

ככל שהבליטה גדולה יותר הניתוח "גדול" יותר. אין דחיפות אך כדאי לתקן את הבקע, שמטבעו הוא הולך וגדל עם הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו