כאבי בבקע בעקבות עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בבקע בעקבות עבודה
    אור
    08/10/2012

שלום, לפני חצי שנה התגלה אצלי בקע גולש 4 מ"מ. עד לפני שבועיים הבקע הפריע לי רק בהתאמצות, בשבועיים האחרונים עבדתי עבודה פיזית וכרגע הבקע כואב לי גם שאני עושה פעולות פשוטות , השאלה שלי היא האם זה שכיח שהכאבים ישתפרו בזמן שאני ינוח בבית והמצב יכול לחזור לקדמותו או שפשוט הבקע שלי גדל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בבקע בעקבות עבודה

הוספת תגובה

• כאבי בבקע בעקבות עבודה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    08/10/2012

לאור שלום,
    בקע אינו מחלים או חולף מעצמו. בקע זהו פגם בדופן השרירית של הבטן דרכו משהו בולט/בוקע החוצה. כיצד נמדד גודל בקע של 4מ"מ? בדיקת על-קול (אולטרא-סאונד) אינה בדיקה מדויקת, במיוחד לא אצל אנשים רזים. ייתכן והכאב קשור לעומס על שרירי המפשעה ולא לבקע. פנה לבדיקת כירורג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אור
    08/10/2012

הייתי כבר אצל שני רופאים כירוגים, אחד אמר לי שאין לי כלום והשני אמר לי שהוא חושב שיש לי כי הוא מרגיש שהמעי חודר קצת לשק האשכים,
    בכל מקרה אני שואל אם המצב יכול לחזור לכאבים "נסבלים" לאחר מנוחה כמו שהיו לפניי שבועיים או שאם כואב לי עכשיו יותר אז הכאבים שאני סובל מהם ישארו לתמיד..
    תודה מראש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    08/10/2012

כשהבקע מגיע לשק האשכים מדובר בבקע גדול... פנה לבדיקה נוספת כדי לאבחן את סיבת הכאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו