טיסה לחו"ל עם בקע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיסה לחו"ל עם בקע
    יוני
    02/12/2012

שלום,

לפחות בשנה האחרונה אני מזהה בליטה באזור המפשעה בצד שמאל. מבדיקה, עם אבי הרופא וגם באינטרנט, הבנתי בבירור שמדובר בבקע מפשעתי. יש לציין שהבקע לא הפריע לי כלל ולא הרגשתי כאבים או אי-נוחות.

בשבוע האחרון, דווקא כשהבנתי שמדובר בבקע, לפתע החלה אי-נוחות קלה, במיוחד במצב של עמידה או הליכה, מלווה בכאבים קטנים.

עוד שבוע אני אמור לצאת לטיול ארוך (כחצי שנה) בדרום-אמריקה, כולל מדינות לא מדהימות מבחינת הרפואה כגון בוליביה פרו וכו'. יש לציין כי במהלכו אני אמור לסחוב תיק גדול...

האם היית ממליץ על דחיית/ביטול הנסיעה בשל סיכון הסתבכות?

אם זה קשור, אני מתמיד להתאמן כ-4 פעמים בחדר כושר.... תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיסה לחו"ל עם בקע

הוספת תגובה

• טיסה לחו"ל עם בקע - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/12/2012

יוני שלום
    בקע שאינו סימפטומטי אינו צריך להדאיג או למנוע יציאה לחו"ל. מאידך, עליך לדעת כי אתה נוטל על עצמך סיכון מסוים (לדעתי קטן מאד) שתזדקק לטיפול במהך הנסיעה. ההחלטה בידך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת המשך

יוני
    02/12/2012

תודה רפאל.

המלצתך נכונה גם במידה והבקע דווקא כן התחיל להיות מורגש בשבוע האחרון? לדעתי הוא גם קצת גדל...
    מהי הערכתך לגבי סיכויי ההסתבכות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת המשך - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/12/2012

אין לי מה להוסיף על התשובה הקודמת, בודאי ללא בדיקה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו