בקע כלוא בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע כלוא בבטן
    נועה
    10/12/2012

שלום רב,
    אתמול הייתי במיון. יש לי בקע כלוא אך הכירורג טען שמכיוון שמדובר בכליאה של שומנים ניתן לקבוע מועד מאוחר יותר לניתוח. ולכן שוחררתי. יצרתי קשר היום בבוקר עם המרפאה לקביעת תור אך בשל השביתה רק בעוד שבוע יוכלו לקבוע לי מועד.
    האם זה בסדר להמתין כך? האם זה לא סיכון בשבילי? בכל החומר שאני קוראת על בקע כלוא מצויין דחיפות ביצוע הניתוח.
    להתייחסותך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע כלוא בבטן

הוספת תגובה

• בקע כלוא בבטן - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    10/12/2012

לליאורה
    כאשר הבקע מכיל רק שומן אין כל סכנה במצב הכליאה. הסיכון קיים כאשר התוכן הכלוא מכיל איזשהו אבר תוך בטני (לרוב מעיים). אז יש צורך בניתוח דחוף. כנראה הבקע שלך אינו ממש כלוא אלא הוא בקע שלא ניתן להחזרה. אם אין לך תלונות ממערכת העכול קרוב לודאי שאין כל סכנה בהמתנה לניתוח במצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע כלוא בבטן - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    10/12/2012

לליאורה
    כאשר הבקע מכיל רק שומן אין כל סכנה במצב הכליאה. הסיכון קיים כאשר התוכן הכלוא מכיל איזשהו אבר תוך בטני (לרוב מעיים). אז יש צורך בניתוח דחוף. כנראה הבקע שלך אינו ממש כלוא אלא הוא בקע שלא ניתן להחזרה. אם אין לך תלונות ממערכת העכול קרוב לודאי שאין כל סכנה בהמתנה לניתוח במצבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו