בקע פמורלי קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע פמורלי קטן
    דוד
    04/01/2013

בבדיקת אולטרה סאונד התגלה שיש לי בקע פמורלי מימין ובקע מפשעתי קטן משמאל. שניהם עם רקמת שומן.

האם אני חייב ניתוח?
    האם ניתן להמשיך בפעילות רגילה עד הניתוח?
    מה מידת הדחיפות של בקע פמורלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע פמורלי קטן

הוספת תגובה

• בקע פמורלי קטן - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    05/01/2013

לדוד
    לא כתבת מה התלונות שלך ולמה בוצעה הבדיקה. בקע פמורלי הוא בקע נדיר אצל גבר ואם הוא באמת קיים (מה שייקבע בבדיקה גופנית ולאחר קבלת תיאור מפורט של התלונות שלך) כדאי לתקנו בניתוח. אני חוזר ומסביר שבדיקת אולטרה-סאונד אינה בדיקה מדויקת ולעיתים קרובות הבודק מתאר בקע שאינו קיים במציאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - בקע פמורלי

דוד
    05/01/2013

סובל מכאבים והרגשת בצד הימני של המפשעה והאשך.
    מרגיש כמו לחץ על האשך. באזור גם רגיש למגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - בקע פמורלי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    05/01/2013

בקע פמורלי גורם לרוב לכאב במפשעה המקרין לאורך הצד הפנימי של הירך ולא גורם לכאב לכיוון האשך. פנה לבדיקת כירורג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו