מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקעים חוזריםאני15/02/2013
שלום לך, לפני כ-25 שנה עברתי ניתוח בקע ראשון, הבקע חזר והתנהלתי איתו... פחות או יותר. לפני שנתיים בעקבות חסימות מעיים עברתי ניתוח בקע עם רשת, לאחר שנה החלו כאבים ולאחר מכן גם התגלה בקע נוסף מעל הטבור. כרגע אני עם 2 בקעים... שני ניתוחי בקע בעברי [ גם ניתוח לכריתת כיס מרה שנעשה ממש בזמן] וכאבים בבטן מדי כמה ימים.
ברצוני לציין שגילי הוא 65 ואני מעדיפה שלא לעבור ניתוח נוסף ב-2 הבקעים שיש לי כיום כי אינני יודעת מה יקרה אחר כך .. אני הולכת כל היום עם חגורת בטן רחבה ...
אודה לעצה... מה כדאי לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקעים חוזרים - תגובה
ד``ר רפאל אלון17/02/2013א ברור באיזה בקעים מדובר. האם בקעים בצלקות ניתוח בעבר? בקעים חדשים? בקע בטבור ובמקום נוסף?
אם הבקע/ים אינם גורמים לבעיות כרגע ואת מסתדרת עם חגורת בטן אין חובה לתקן את הבקעים. כדאי להתייעץ עם כירורג לגבי המשך טיפול ומעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתי בקשר לסוגי הבקעים
אני17/02/2013קודם כל המון תודה לך על המענה. לגבי סוגי הבקעים: הבקעים הקיימים אצלי עכשיו הם בקע מתחת לצלקת הניתוחית מתחת לטבור[ שאיננו ... בשל הניתוח הראשון של הבקע שהיה בטבור] ובקע שני הנו למעלה מתחת לחזה... יש נפיחות ובליטה. המיקום הנו מעל הטבור כמובן. בקע זה נוצר לדעתי עקב שיעול מרובה שחליתי בו לפני כשנה.......
שוב תודה ואני מבינה שלמרות המיחושים בבטן שיש לציין שהם חולפים לאחר כמה שעות לא מומלץ לי לשוב ולהתנתח בשלישית במצב כזה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)