מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לבקע חוזרשוב פעם?13/04/2013
שלום רב,
אני בן 34 ולפני כשנתיים עברתי ניתוח לפרוסקופי לתיקון בקע מפשעתי ישיר בצד שמאל. ההחלמה היתה מהירה וחזרתי לפעילות מלאה הכוללת הרבה ספורט, תוך כחודש מיום הניתוח.
מזה כשלושה שבועות אני מרגיש בכאבים המזכירים את הכאבים מלפני הניתוח, כאשר אלו באים והולכים - לעתים חזקים יותר ולעתים פחות. הכאבים מתגברים בעת פעילות ספורטיבית ובעת רעב (בחלק מהמקרים אוכל מרגיע במעט את הכאב - תופעה שהיתה קיימת גם בפעם הקודמת). הכאב מתרכז בחלק התחתון של צד שמאל של הבטן, במפשעה השמאלית ואף פעם אחת הרגשתי כאב באשך שמאל למספר שעות (לא כאב תופת, אך מורגש ביותר).
האם שכיח כי הכאב חוזר ונעלם ואינו מחייב ניתוח חוזר?
האם היית ממליץ לי להיבדק אצל המנתח שניתח אותי (נחשב למנתח טוב וידוע ולדעתי אמין) או שמא לשמוע את דעתו של מנתח אחר?
האם תיקון או ניתוח נוסף של בקע בקרבת מקום - מומלץ לבצע בשיטה הלפרוסקופית או הפתוחה?
תודה מראש על הסבלנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לבקע חוזר - תגובה
ד``ר רפאל אלון13/04/2013לשואל שלום
קודם כל צריך להגיע לאבחון בעייתך. לשם כך עליך להבדק ע"י רופא כירורג. אני מציע שתיבדק אצל הרופא שניתח אותך. ייתכן ויהיה צורך בבדיקות הדמייה כמו US. לאחר שתתברר סיבת הכאב ניתן להחליט על סוג הטיפול. אם מדובר בבקע חוזר יהיה צורך בניתוח (בשיטה שהכי תתאים לסוג הבקע).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)