מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אם בקולונוסקופיה רואים אם קיים בקעאורי25/06/2013
אם בקולונוסקופיה רואים אם קיים בקע טבורי ?
אם אני לא עובר מבחן מאמץ ללב אם כדי עדין לעשות את הניתוח בבית חולים פרטי ?
אם הבקע יכול להחלים לבד ללא ניתוח ?
כמה זמן החלמה של בקע טבורי ואחרי כמה זמן מותר לחזור להרים דברים כבדים ?
אם יהיו כאבים לאחר ניתוח בזמן שעשה צרכים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם בקולונוסקופיה רואים אם קיים בקע - תגובה
ד``ר רפאל אלון25/06/2013אורי
קולונוסקופיה אינה יכולה לאבחן בקע מפני שבבדיקה הבודק רואה רק את חלל המעי, ולא את חלל הבטן. האבחון הוא בבדיקה גופנית אצל כירורג. הרופא ישמח לענות לך על כל השאלות הקשורות לבקע הטבורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות בנושא בקע
אורי27/06/2013תודה על התשובתך ואשמח לקבל את תשובות כאן
אם אני לא עובר מבחן מאמץ ללב אם כדי עדין לעשות את הניתוח בבית חולים פרטי כי לי מה שידוע לי אין שם מומחים לקרדיולוגיה ?
אם הבקע יכול להחלים לבד ללא ניתוח ?
כמה זמן החלמה של בקע טבורי ואחרי כמה זמן מותר לחזור להרים דברים כבדים ?
אם יהיו כאבים לאחר ניתוח בזמן שעשה צרכים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
אורי28/06/2013אני מבקש את התושבות כאן הרי לזה נוצר הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות - תגובה
ד``ר רפאל אלון30/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות בנושא בקע - תגובה
ד``ר רפאל אלון30/06/2013בדיקות הלב נועדו לבדוק אם ניתן לבצע הרדמה ולככון את המרדים באיזו שיטת הרדמה לנקוט. זה אינו משנה אם הניתוח בבי"ח ציבורי או פרטי..בקע אינו מחלים מעצמו אלא רק באמצעות ניתוח. ניתן לחזור לפעילות מלאה תוך 3-4 שבועות מהניתוח (בהנחה שהשתמשו ברשת בתיקון). לא צפויים כאבים בזמן פעולת מעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)