מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח כריתת עצבמשה05/08/2013
שלום רב, ראשית אני מעוניין לברך ולהוקיר תודה על פעילות הפורום, עבודתכם מבורכת והתשובות מקצועיות ומפורטות, תודה רבה! לפני כ7 שנים עברתי ניתוח בקע מפשעתי בצד שמאל ומאז אני סובל מכאבים נוראיים באיזור המפשעה ובשק האשכים . מאז עברתי סדרה ארוכה של טיפולים שכללו: מריחת משה מאלחשת, עירויים שבועיים של לידוקאין ומגנזיום, נטילת תרופות משככות כאבים (ליריקה וכד), טיפולים פיזיוטרפים שכללו דיקור במקומות הכואבים, זריקות לחסימה עצבית (כ-4) ולפני חודש ניסיתי לראשונה טיפול בגלי רדיו לעצב הבעייתי. כל הנ"ל לא הועילו, מלבד הליריקה שהקלה ברמת הכאב אך יצרה תופעות לוואי קשות והזריקות שהועילו רק לטווח קצר.חשוב לציין שעברתי צילום עצבי אצל פרופסור גרייף המומחה היחיד בארץ בתחום והוא אמר שהאיזור של הניתוח מאוד מסורבל והוא התקשה לאתר בדיוק את העצב הבעייתי, אך הניח שמדובר בנוירומה קטנה). אני אובד עצות- פגשתי את המנתח שלי לפני כשנה וזה אמר לי שלאחר מיצוי הטיפול במרפאת כאב המוצא האחרון הוא ניתוח. הבנתי שמדובר בניתוח לניתוק עצב (למיטב הבנתי כנראה מדובר בעצב ה-ilioinguinal). ברצוני לשאול- האם עלי לפנות לרופא כירורג כללי, או לרופא נוירוכירורג לביצוע הניתוח? האם יש לכם המלצות למצב שלי? מודה לכם מאוד על הקריאה ותשומת הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כריתת עצב - תגובה
ד``ר רפאל אלון05/08/2013משה
הסיבוך ממנו אתה סובל הוא נדיר (וטוב שכך...). מדובר בפגיעה עצבית שהתרחשה בזמן הניתוח או בשלבי ההחלמה ממנו ואינה מגיבה לכל הטיפולים שפרטת. לרוב הפגיעות הנ"ל חולפות מעצמן או בעזרת טפול ורק מקרים נדירים מגיעים למצבך. מכאן צריך להבין שהנסיון בטיפול בבעיה זו הוא מצומצם. יש ניתוח בו מגיעים לעצב המעצבב את האזור ומנתקים אותו. הניתוח מבוצע ע"י כירורג כללי, אך עליך לבחור באחד עם נסיון בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתת עצב
משה05/08/2013תודה רבה על התגובה המהירה והמקצועית!
האם תוכל בבקשה למסור לי פרטים של כירורג המתמחה בתחום הזה
(כאב כרוני?) תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתת עצב - תגובה
ד``ר רפאל אלון23/08/2013הניתוחים הנ"ל נדירים מאד. לא מקובל להמליץ כאן על רופאים מסוימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח כריתת עצב
משה23/08/2013תודה לך.
בסופו של דבר לאחר הרבה התייעצויות החלטתי לפנות לפרופסור ללצ׳וק האחד והיחיד שניתח את אותי ועזר לי להיפטר מהכאבים האלו.
הרשת הראשונית לא מוקמה טוב ונתפסו בה שני עצבים שונים, הפרופסור התקין לי רשת חדשה, וניתק את שני העצבים הבעייתיים... ממליץ לכל אחד שצריך עזרה בבעיות כירורגיות לפנות למומחה הזה, לא להתפשר על איכות.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)