מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר אולטרהסונד נויפלדnana20/08/2013
הי
נשלחתי על ידיך לאולטרהסונד ..אכן היתי היום והתגלה בקע קטן בצד שמאל שלא חשה בו כאבים..
איך לאחר ניתוח בקע דו צדדי עם רשתות יש בקע קטן ..הרי הניתוח היה לפני 6 חודשים ..תקופה כזו קצרה יכול הבקע לחזור? האם כל חיי אעבור ניתוחי בקע ? וסבל
הוסבר לי שבשיטה לברסקופית מכניסים רשת בכדי שלא תהיה הישנות בקע ..אני מיואשת מאד ..ועוד סובלת מכאבים ודקירות בצד ימין שאין להם פתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר אולטרהסונד נויפלד - תגובה
ד''ר דוד נויפלד21/08/2013לגבי הבקע משמאל, אין 100% וגם כששמים רשת לפעמים יש חזרות במיוחד אם לא שומרים בשבועות הראשונים אחרי הניתוח ולא נמנעים ממאמצים, הרשת יכולה לזוז. בכל מקרה, ממה שאת מתארת אין כרגע סיבה לעשות משהו.
לגבי צד ימין, אין לי כרגע פתרון בשבילך מלבד לחכות ולקוות שזה ישתפר. יש שם סיכות שנמסות עם הזמן ונקווה שהכאבים ישתפרו ויעלמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביקור
nana21/08/2013הי
כולי תקווה... מפחיד אותי שיש בקע.. ושיום יבוא ויגדל ואעבור עוד ניתוח וכאבים .
לפי משכתבתי האם יש טעם לבקר שוב במרפאה אצל דר בן דהן... ? התור נקבע לחודש הבא (לא רוצה ביקורים מיותרים)
לא עשיתי מאמצים בחדשיים לאחר הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביקור - תגובה
ד''ר דוד נויפלד21/08/2013תלוי איך את מרגישה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביקור - תגובה
ד''ר דוד נויפלד21/08/2013תלוי איך את מרגישה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין כואבת
nana21/08/2013בימים אחרונים כל הזמן כמעט כאבים ודקירות ..אפילו במנוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי הסיכות נמסות?
nana22/08/2013כתבה שקראתי
כאב לאחר תיקון בקע מפשעתי בלפרוסקופיה הוא לרוב בעצמה לא גבוהה, וחולף תוך מספר ימים. לעתים נדירות עלול להתפתח כאב כרוני, הנובע מפגיעה בעצבים הסמוכים לאיזור הבקע. לרוב קשור כאב זה לשימוש בסיכות ניתוחיות המשמשות לקיבוע הרשת למקומה, אך בטכניקה המודרנית נעשה שימוש במספר מועט של סיכות, הרחק מאזור מעבר העצבים- כדי להפחית שכיחות סיבוך זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי הסיכות נמסות? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד22/08/2013זה נכון.
הסיכות נמסות תוך 3-6 שבועות.
אם יש עדיין כאבים - תבואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה
nana22/08/2013אתה אומר ..יש שם סיכות שנמסות עם הזמן ונקווה שהכאבים ישתפרו ויעלמו.
ובשאלה מתי הסיכות נמסות ענית לי שלאחר 6 שבועות..אז איך עדיין יש לי סיכות אחרי 6 חודשים ...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)