בקע גדול בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע גדול בבטן
    קובי
    28/09/2013

שלום דר.אני בן 45 מושתל כליה מזה שנה.מסיבה לא ברורה עקב חסימת מעיים עברתי לאחר שבוע מההשתלה כריתה תת מלאה של מעי הגס. עקב כך התפתח לי בקע ענקי בצלקת הבטן בגודל 30/20 סמ.אני מאוד מוטרד מכך מאחר ואני נוטל תרופות נוגדות דחיה.והבקע לא אסתטי ומכביד עליי .האם יש לך המלצות לגבי התנהלות יומיומית? האם יש סיכון בלא לעשות כלום בבקע?!האם יש שיטות מתקדמות לטיפול יסודי ובטוח בבקע במצבי?! אשמח לעצתך.תודה מראש קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע גדול בבטן

הוספת תגובה

• בקע גדול בבטן - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    28/09/2013

לקובי שלום
    בקע גדול בדופן הבטן הינו בעייה הדורשת טיפול מפני שעם הזמן הבקע הולך וגדל ובסופו של דבר הוא מגיע למצב שאינו בר תיקון ושיש בו סכנות בריאותיות רבות. לכן ההמלצה היא לתקן את הבקע. אצלך, בהתחשב בהשתלה שעברת ובתרופות נוגדות הדחייה שאתה מקבל, יש צורך בהיערכות מתאימה אך בוודאי שאין בכך הוראת נגד לניתוח. אין טיפול אחר יעיל למצב פרט לתיקון ניתוחי. את השיטה הניתוחית בוחר הצוות המטפל על סמך מצבך, מצב הבקע ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו