בקע שלא הובחן בבדיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע שלא הובחן בבדיקות
    אור
    15/11/2013

שלום אני סובל מאי נוחות במפשעה כבר מעבר לשנה וחצי, לאחר מספר חוות דעת של רופאים שאמרו שיש לי בקע ניגשתי לעשות בדיקת MRI, בבדיקה לא מצאו בקעים ,
    אני עדיין סובל מאי נוחות במפשעה ומרגיש לפעמים בהתאמצות תזוזה כלשהי של המעי לשק האשכים , יש מקרים שאפילו יש כאבים חזקים מאוד באזור האשכים.
    מה אני יכול לעשות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע שלא הובחן בבדיקות

הוספת תגובה

• בקע שלא הובחן בבדיקות - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    17/11/2013

אולטראסאונד בידי מומחה לדבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אור
    18/11/2013

ביצעתי בעבר כבר אולטראסאונד ששלחו אותי דרך כללית והתוצאות היו בקע בגודל 4 מ"מ, לאחר ביקורות של כמה רופאים שחלק טענו שיש לי בקע וחלק לא הלכתי לרופא מומחה ששלח אותי לMRI וטען שאין לי בקע , אולי קרעים מיקרוסקופים בגיד . גם עכשיו אחרי שנה עדיין יש כאבים. מה אתה ממליץ ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    18/11/2013

US תלוי בבן אדם שמבצע אותו שיודע לחפש ולאבחן גם קרעים בגידים.
    MRI יותר טוב לאבחן בעיות במפרק הירך שגם הוא יכול לחקות כאבים מהסוג שאתה מתאר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו