בעקבות ניתוח בקע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעקבות ניתוח בקע
    אליהו
    13/05/2014

ד.נ.
    האם, בעקבות ניתוח בקע, צפויה עצירות (או הפסקת יציאות)? למשך כמה זמן (ימים), בממוצע? האם רצוי, בשלב כלשהו (כמה ימים לאחר הניתוח?) לזרז את היציאות ע"י "מרככי צואה", גליצרין, או תכשירים דומים?
    בברכה, רוביק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעקבות ניתוח בקע

הוספת תגובה

• בעקבות ניתוח בקע - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    13/05/2014

בד"כ לא צריכה להיות הפרעה ביציאות. אם אתה מוטרד אתה יכול להשתמש במרכך צואה מהסוג שציינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת הבהרה

אליהו
    13/05/2014

ד.נ.
    האם כוונת אדוני היא שאם אין יציאות ביומיים-שלושה הראשונים לאחר הניתוח, זה כן בעייתי ודורש טיפול? אציין שיותר מהעובדה שאין יציאות (שקצת מטרידה אותי), מטריד אותי בעיקר העדר מידע ברור לגבי השאלה האם תופעה זו רגילה/תקינה או חריגה (ולכן דורשת טיפול). בביה"ח לא מסרו לי שום מידע בנקודה זו (בניגוד לנקודות אחרות), ולא הצלחתי, לצערי, לקבל על כך מענה בתשובת אדוני. לכן אבקש הבהרה. בברכה, רוביק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת הבהרה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    14/05/2014

לעתים לאחר הרדמה וניתוח יכולה להיות עצירות. אם תגיע למצב הזה תוכל להשתמש במרככי צואה ו/או חוקן. בד"כ אין בעיה כזו ולא מקובל לתת טפול מונע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו