פעילות גופנית עם בקע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית עם בקע
    מירי
    26/06/2014

שלום,
    לפני כעשרה חודשים, לאחר שילדתי, נוצר לי בקע בבטן. בזמנו יעצו לי לנסות להכניס אותו לבד בעדינות וזה אכן עבד.
    לפני מספר ימים, לאחר שעשיתי כפיפות בטן זה חזר, קטן יותר. שוב אני מחזירה את זה לאט ובעדינות.
    שאלתי- האם מותר לרוץ במצב כזה? (אני רצה כ-7 ק"מ, 3 פעמים בשבוע), והאם מעכשיו אני תמיד אהיה תחת החשש שהבקע יתפרץ? האם מעכשיו אסור לי בכלל לעשות תרגילי בטן?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות גופנית עם בקע

הוספת תגובה

• פעילות גופנית עם בקע - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    26/06/2014

לא ברור משאלתך באיזה בקע מדובר. טבורי? מפשעתי? אחר? בעקרון לאשה צעירה בריאה ופעילה הייתי ממליץ על תיקון הבקע בניתוח פשוט.מותר לרוץ צריך להמנע ממאמצים המעלים את הלחץ התוך בטני (הרמת משקולות, כפיפות בטן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר בבקע טבורי...

מירי
    26/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר בבקע טבורי... - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    27/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו