בקע מפשעתי ואספירין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע מפשעתי ואספירין
    שושנה
    02/07/2014

לא רשמתי בשאלה הקודמת שלי שפניתי לכירורג בעקבות שהבחנתי במעין בליטה קטנה בערך בגודל זית, לפעמים היא נראית וליפעמים לא כל כך, לא הרגשתי כלום רק שראיתי את זה,החלטתי ללכת לבדיקה, ובבדיקה ידנית הוא אמר שזה בקע, ובאולטרא סאונד רשמו מה שציינתי מהזיכרון, מפתח קל בתעלת המיפשעה, לגביי ההרגשה ,עכשיו שאני מודעת לזה ליפעמים אני מרגישה אי נוחות במקום, ליעמים כמו גירוי כזה וליפעמים כלום לא יודעת איך להגדיר את זה בידיוק,
    שאלתי את הבודק בא.ס האם זה מצריך עכשיו ניתוח הוא ענה בהיסוס שלא ממש,וכדאי לשמור על אי הפעלת לחץ במקום,
    האם ניתוח הוא כורח המציאות כרגע? האם אפשר להמתין? האם זה יחמיר, ובאיזו מהירות? ימים ,שבועות , חודשים? מה מומלץ לי לעשות? פשוט לא חזרתי עדיין לכירורג כי התפרצו לי כאבי גב אז קצת עזבתי את העניין הזה, הא,ס והבדיקת כירורג היו לפני 3 וחצי שבועות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע מפשעתי ואספירין

הוספת תגובה

• בקע מפשעתי ואספירין - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    03/07/2014

הבודק ב-US אינו הכתובת לשאול שאלה כזו.
    מבחינת הדחיפות - אין דחיפות..
    ומבחינת הצורך - אני כלל לא בטוח שיש כרגע צורך.
    לגבי העתיד - מי יודע...לא ניתן לענות לשאלה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע מפשעתי ואספירין - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    03/07/2014

הבודק ב-US אינו הכתובת לשאול שאלה כזו.
    מבחינת הדחיפות - אין דחיפות..
    ומבחינת הצורך - אני כלל לא בטוח שיש כרגע צורך.
    לגבי העתיד - מי יודע...לא ניתן לענות לשאלה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו