כאבים אחרי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי ניתוח
    ארנולד
    06/10/2014

שלום רב, ליפנה כ-3שנים עברתי ניתוח בקע מפשעתי בשני הצדדים בלפרוסקופיה בתל השומר, עדיין יש לי כאבים חדים וממש חזקים ומתחזקים בפעילויות שונות כמו הליכה,שחיה,משחקי כדור,התקופפות ועוד.. אחרי בירורים וטיפולים רבים כולל מרפאת כאב וטיפולים בתרופות שלא עוזרות לי הוחלט להוציא את הרשתות והסיכות/קליפסים. האם זה יכול לעזור או שהכאב יתגבר יותר?יש מצב ש כשתפסו את הרשת עם הסיכות לחצו לי על עצב והכאבים מתפשטים לי לכל מינה מקומות,רגליים,בטן תחתונה,מפשעות והאגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אחרי ניתוח

הוספת תגובה

• כאבים אחרי ניתוח - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    06/10/2014

סיבת הכאב היא כנראה לחץ של הרשת ו/או "הנעצים" המקבעים אותה לרקמה על עצב תחושתי. לא פירטת אם הכאב הוא חד צדדי או דוצדדי. ניתוח להוצאת הרשת הוא לא ניתוח פשוט מפני שעם הזמן הרשת "נטמעת" ברקמה והופכת להיות חלק ממנה. קשה להבטיח שניתוח כזה יפתור את הבעיה.אפשרות אחרת היא לבצע בניתוח ניתוק של העצב התחושתי הפגוע ובכך לשתק את הכאב מבלי לבצע ניתוח לא פשוט של הוצאת רשת. אני ממליץ לך להתייעץ עם כירורג בעל נסיון בנושא (אין הרבה כאלה...) לפני החלטה על ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים אחרי ניתוח

ארנולד
    22/10/2014

הכאב הוא דו צדדי ולא יודעים בדיוק ממה הכאב אם זה מהרשת או מהסיכות
    המנתח החליט להוציא את הרשת עם הסיכות וכנראה שהוא יפתח אז הוא ידע יותר טוב.
    שאלתי מומחים וכל מינה רופאים חלק אומרים שזה יכול להיות בסדר וחלק אומרים שזה מעוד בעייתי, יש לך להמליץ לי על מישהוא אמין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים אחרי ניתוח - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    22/10/2014

הפורום אינו ממליץ על רופא כזה או אחר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו