תחושת אי נוחות חצי שנה לאחר הניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת אי נוחות חצי שנה לאחר הניתוח
    בן
    31/12/2014

שלום! לפני כשבעה שמונה חודשים עברתי ניתוח בקע בצד ימין של המפשעה. לאחרונה התחילו לי תחושות מוזרות טיפה מתחת להתקן שהושתל לכיוון האשך ולרגע נדמה כאילו תחושת הבקע חוזרת ומורגשת עלייה של האשך במעלה התעלה/שק ואני כל פעם דוחף את האשך חזרה לשק.
    האם הדבר הוא נורמאלי? אני עובד בבניית במות שהיא עבודה פיזית וקשה האם הדבר עשוי להוות עבורי בעייה?
    בנוסף ההתקן מורגש אופן ברור (אני רזה) ואני יכול למשמש אותו.

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושת אי נוחות חצי שנה לאחר הניתוח - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    01/01/2015

צריך לזכור כי יש באזור הניתוח גוף זר-הרשת שנתפרה לתוך הרקמה. לעיתים בשלב ההצטלקות ייתכנו תחושות כאלה. בנוסף, ירידה במשקל יכולה לגרום לרשת ולצלקת להיות מורשות יותר. בכל מקרה-פנה לבדיקת הרופא המנתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות מוזרות לאחר הניתוח

בן
    05/01/2015

שלום ותודה על המענה המהיר להודעה הקודמת. הבנתי שישנם 2 סוגים עיקריים של בקע מפשעתי והם ישיר ולא ישיר. עד כמה שאני מבין, אני עברתי לפני כחצי שנה ניתוח בקע לא ישיר ואילו עכשיו התחילה לי תחושה המזכירה מאוד את תחושת הבקע הקודמת בנקודה נמוכה יותר של המפשעה קרובה יותר לאיבר המין. הייתכן שבגלל הרמה של חפצים כבדים נוצר לי בקע נוסף בנקודה נמוכה יותר של המפשעה? יש לציין שהתחושה המוזרה היא באותו צד שנותחתי בעבר. אני נוטה להרגיש מעין גוש מסויים בקירבת האזור אך אינני יודע אם אכן מדובר בבקע שכן גם בצד השני של המפשעה ישנו גוש קטן ונראה שהוא טבעי. לאחרונה עברתי לגרמניה והאם ייתכן שבגלל שינוי האקלים התחושות הללו מופיעות? בנוסף אשאל האם רופא משפחה יכול לתת חוות דעת רלוונטית לנושא הבקעים?. באמת רב תודות, בן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות מוזרות לאחר הניתוח - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    06/01/2015

אתה צריך להבדק אצל רופא כירורג. רופא משפחה לא יוכל לתת לך מענה. אין קשר לבקע ישיר או בלתי ישיר. אצל מי שעבר כבר תיקון בקע מפשעתי אנחנו משתמשים במונח בקע חוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו