חשש לחזרת בקע מפשעתי לאחר 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לחזרת בקע מפשעתי לאחר 4 חודשים
    רון
    12/02/2015

שלום,
    אני בן 18 וחצי וקיימתי בבית החולים ולפסון ניתוח בקע מפשעתי.
    לאחר יומיים אשפוז השתחרתי הביתה והחלמתי במשך שבוע וחצי 10 ימים והתחלתי ללכת רגיל.
    לא קיימתי פעילויות גופניות במשך 3 חודשים.
    עכשיו לאחר 4 חודשים נראה בדיוק באותו מקום שהיה גוש בולט וגדול שמתנפח וגדל בזמן מאמץ.
    לאחר הניתוח הרגשתי שעדיין יש בליטה אך היא הייתה מזערית נורא ועכשיו לאחר 4 חודשים היא אפילו יותר גדולה מלפני הניתוח.
    כמו כן לפני הניתוח שקיימתי זה ממש לא היה דחוף וקבעתי אותו 3 חודשים מראש ולא היה כאבים רק בליטה במפשעה.
    עכשיו לעתים רחוקות יש כאבים עזים ושורפים שחולפים תוך כמה רגעים אבל הבליטה נורא נורא גדולה.
    כמו כן אציין שעברתי את הניתוח בשיטה הקלאסית הפתוחה ולא הלפרסקופיה.
    השאלה שלי היא האם יש סיכוי גבוה שחזר הבקע לפי התיאור שלי? ואם כן האם זה יהיה צורך בניתוח קרוב או רחוק.
    אני מתגייס ביולי ולא רוצה שהבקע יפריע לי במהלך השירות הקרבי שלי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשש לחזרת בקע מפשעתי לאחר 4 חודשים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    13/02/2015

התאור שלך מחשיד מאד לחזרה של הבקע. יש צורך בבדיקה אצל כירורג. חזרה מהירה כל כך אינה אופיינית אבל מתרחשת לעיתים. ניתן לנתח שוב בהקדם כדי לטפל בבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו