במשך שנים יש לי בעיה אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במשך שנים יש לי בעיה אשמח לעזרה
    דורון
    02/03/2015

מאז שנולדתי ההורים שלי אמרו לי שיש לי בקע/קליה אבל הם לא ניתחו אותי

במשך השנים הסתדרתי עד בערך גיל 13/14 שאז התחילו הכאבים בבטן התחתונה בצד ימין בהתחלה זה היה משהו לא רציני לעיתים ניסתי להבין אם זה משהו שאני אלרגי או לפי עונות או התרגשות כי מתי שהיה לי קר בערך זה היה מתחיל לכאוב

קרה לילה אחד בגיל 16/17 שבצד ימין למטה כאב וגם באשך הימיני נמשך הכאב ולא הפסיק כמה לילות ונסנעו לבית חולים שלא ידעו מה יש לי ואחרי יום זה עבר
    אז בערך מהגיל 13/14 עד עכשיו שזה 23 יש לי כאבים אם אני הולך לדואר לרופא שיינים או כל דבר אחר שאני עושה

תיאור הכאב: בהתחלה זה כואב בצד ימין למטה של הבטן ואני מרגיש שהאשך ימין מתנפח
    מה שאני עושה בדר''כ זה שוכב על המיטה מחכה שזה ירגע לוחץ טיפה וזה כמו נכנס בפנים עד היום שקראתי מה הסיפוטמים של בקע לא ידעתי שזה יכול לפגוע בול במה שאני מרגיש

השאלה שלי אם זה באמת בקע כי בדיקות שעברתי לאורך השנים חוץ ממה שההורים שלי אמרו שהרופא בבית חולים אמר להם פעם לא הביאו אינדיקציה לבקע

היתי גם אצל אורלוג לפני הצבא והוא גם לא ראה שום בעיה גם כשהראתי לו התפנחות כנראה לא היתי מדויק מספיק

והשאלה החשובה אם זה יכול לפגוע בי בהמשך החיים ומצריך ניתוח? או שאפשרי לחיות ככה כי אני מעדיף לחיות עם קצת כאבים פה ושם ודברים כאלה מאשר לעבור ניתוחים שאולי לא יצליחו ויגרמו ליותר נזק כי ראיתי שהניתוחים של הבקעים לא ממש מצליחים ויכולים לגרום לאסונות אם לא יודעים במה מדובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• במשך שנים יש לי בעיה אשמח לעזרה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    02/03/2015

מה בדיוק אתה רוצה לנתח?
    האם בדק אותך רופא כירורג? האם באמת יש בקע??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו