מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- במשך שנים יש לי בעיה אשמח לעזרהדורון02/03/2015
מאז שנולדתי ההורים שלי אמרו לי שיש לי בקע/קליה אבל הם לא ניתחו אותי
במשך השנים הסתדרתי עד בערך גיל 13/14 שאז התחילו הכאבים בבטן התחתונה בצד ימין בהתחלה זה היה משהו לא רציני לעיתים ניסתי להבין אם זה משהו שאני אלרגי או לפי עונות או התרגשות כי מתי שהיה לי קר בערך זה היה מתחיל לכאוב
קרה לילה אחד בגיל 16/17 שבצד ימין למטה כאב וגם באשך הימיני נמשך הכאב ולא הפסיק כמה לילות ונסנעו לבית חולים שלא ידעו מה יש לי ואחרי יום זה עבר
אז בערך מהגיל 13/14 עד עכשיו שזה 23 יש לי כאבים אם אני הולך לדואר לרופא שיינים או כל דבר אחר שאני עושה
תיאור הכאב: בהתחלה זה כואב בצד ימין למטה של הבטן ואני מרגיש שהאשך ימין מתנפח
מה שאני עושה בדר''כ זה שוכב על המיטה מחכה שזה ירגע לוחץ טיפה וזה כמו נכנס בפנים עד היום שקראתי מה הסיפוטמים של בקע לא ידעתי שזה יכול לפגוע בול במה שאני מרגיש
השאלה שלי אם זה באמת בקע כי בדיקות שעברתי לאורך השנים חוץ ממה שההורים שלי אמרו שהרופא בבית חולים אמר להם פעם לא הביאו אינדיקציה לבקע
היתי גם אצל אורלוג לפני הצבא והוא גם לא ראה שום בעיה גם כשהראתי לו התפנחות כנראה לא היתי מדויק מספיק
והשאלה החשובה אם זה יכול לפגוע בי בהמשך החיים ומצריך ניתוח? או שאפשרי לחיות ככה כי אני מעדיף לחיות עם קצת כאבים פה ושם ודברים כאלה מאשר לעבור ניתוחים שאולי לא יצליחו ויגרמו ליותר נזק כי ראיתי שהניתוחים של הבקעים לא ממש מצליחים ויכולים לגרום לאסונות אם לא יודעים במה מדובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במשך שנים יש לי בעיה אשמח לעזרה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד02/03/2015מה בדיוק אתה רוצה לנתח?
האם בדק אותך רופא כירורג? האם באמת יש בקע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)