מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באשכיםNEW09/05/2008
שלום
אני מתאמן כשנתיים במשקולות
לפני כמה ימים הרגשתי כאב באשכים, בהתחלה חשבתי שהכאבים הם מכדור חדש שהתחלתי לקחת אשר לו ידוע תופעת הלואי ככאבי אשכים
הפסקתי לקחת את הכדור, הכאבים נחלשו, חזרו קצת וכרגע נעלמו קליל.
חיכיתי כמה ימים לראות אם הכאבים חוזרים, היתי דיי בטוח שזה מהכדור, לקחתי שוב את הכדור, ובנתיים הכאבים לא חוזרים
מה שגורם לי לחשוב שהכאבים הם כתוצאה מהרמת משקולות
רציתי לדעת מה הנזק שיכול להיות מהרמת משקולות (אין לי הסטוריה של קילה מההורים, אך לאחרונה הופיעו לי פעמיים טחורים שבאו ונעלמו בפעם הראשונה בחיי)
אם הבעיה היא כתוצאה ממתחת שריר המשמקולות, האם זה אומר שיש סכנה או שאני יכול להתמשיך להתאמן במשקולות?
האם עלי כבר ללכת להבדק או רק במידה והכאבים יחזרו?
בכול מקרה אני בדילמה אם אני יכול להמשיך להתאמן או מה שזה מסוכן מדי ועלי להפסיק להרים משקולות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת משקולות
ד''ר דוד נויפלד09/05/2008אישית, יש לי בעיה עם ה"ספורט" הזה...אבל, נשמע שמתחת שריר אם כי יכול להיות גם שאתה בשלב התהוות הרניה.
הייתי מחליף הרוטינה למשהו פחות תובעני, עוקב ורואה. אם יחזרו הכאבים יש להבדק וגם לבצע US טוב אצל מישהו שמבין בהרניות של ספורטאים.
ד"א, על איזה כדורים אנחנו מדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבעיות עם הספורט הזה?
NEW09/05/2008מדובר בכדור איקסל
אני לא מתאמן בצורה מקצוענית אלה חובבנית בלבד פעמיים בשבוע
אם כי זה זה קרה סמוך לזה שהעלתי משקל במשקולות (רק 3 קילו...)
תודה רבה על תשובתך,
רציתי גם לדעת מדוע יש לך בעיה עם הספורט הזה ומה הבעתיות איתו?
מה המשמעות של שבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענין אישי
ד''ר דוד נויפלד12/05/2008אישית, אינני רואה בהרמת משקולות ספורט. כמשלים לפיתוח שרירים וכוח בספורט אחר (כמו כדורסל) אני מבין, כ"עיצוב" גוף לשחקני קולנוע - אני מבין יותר מאשר ניתוח פלסטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)