כאבים באשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באשכים
    NEW
    09/05/2008

שלום

אני מתאמן כשנתיים במשקולות
    לפני כמה ימים הרגשתי כאב באשכים, בהתחלה חשבתי שהכאבים הם מכדור חדש שהתחלתי לקחת אשר לו ידוע תופעת הלואי ככאבי אשכים
    הפסקתי לקחת את הכדור, הכאבים נחלשו, חזרו קצת וכרגע נעלמו קליל.
    חיכיתי כמה ימים לראות אם הכאבים חוזרים, היתי דיי בטוח שזה מהכדור, לקחתי שוב את הכדור, ובנתיים הכאבים לא חוזרים

מה שגורם לי לחשוב שהכאבים הם כתוצאה מהרמת משקולות
    רציתי לדעת מה הנזק שיכול להיות מהרמת משקולות (אין לי הסטוריה של קילה מההורים, אך לאחרונה הופיעו לי פעמיים טחורים שבאו ונעלמו בפעם הראשונה בחיי)

אם הבעיה היא כתוצאה ממתחת שריר המשמקולות, האם זה אומר שיש סכנה או שאני יכול להתמשיך להתאמן במשקולות?
    האם עלי כבר ללכת להבדק או רק במידה והכאבים יחזרו?
    בכול מקרה אני בדילמה אם אני יכול להמשיך להתאמן או מה שזה מסוכן מדי ועלי להפסיק להרים משקולות

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באשכים

הוספת תגובה

• הרמת משקולות

ד''ר דוד נויפלד
    09/05/2008

אישית, יש לי בעיה עם ה"ספורט" הזה...אבל, נשמע שמתחת שריר אם כי יכול להיות גם שאתה בשלב התהוות הרניה.
    הייתי מחליף הרוטינה למשהו פחות תובעני, עוקב ורואה. אם יחזרו הכאבים יש להבדק וגם לבצע US טוב אצל מישהו שמבין בהרניות של ספורטאים.
    ד"א, על איזה כדורים אנחנו מדברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הבעיות עם הספורט הזה?

NEW
    09/05/2008

מדובר בכדור איקסל
    אני לא מתאמן בצורה מקצוענית אלה חובבנית בלבד פעמיים בשבוע
    אם כי זה זה קרה סמוך לזה שהעלתי משקל במשקולות (רק 3 קילו...)

תודה רבה על תשובתך,
    רציתי גם לדעת מדוע יש לך בעיה עם הספורט הזה ומה הבעתיות איתו?
    מה המשמעות של שבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענין אישי

ד''ר דוד נויפלד
    12/05/2008

אישית, אינני רואה בהרמת משקולות ספורט. כמשלים לפיתוח שרירים וכוח בספורט אחר (כמו כדורסל) אני מבין, כ"עיצוב" גוף לשחקני קולנוע - אני מבין יותר מאשר ניתוח פלסטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו