שבועיים לאחר ניתוח קע מפשעתי בצד ימין - בשיטה הפתוחה- המצב כרגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבועיים לאחר ניתוח קע מפשעתי בצד ימין - בשיטה הפתוחה- המצב כרגע
    מתן
    20/12/2015

שלום

לפני שבועיים בצעתי בירושלים ניתוח בקע מפשעתי בצד ימין שהיה גדול מאוד, בשיטה הפתוחה.

כיום יש לי עדיין בצקת מסוימת וכאב בצד ימין באשכים, בקופח הגדיר זאת רופא כרגישות בצינור ולפעמים בלילה חום 7.6, אזור הניתוח כואב אבל מש ברמה נמוכה.

יש לי מספר שאלות-

1. האם המצב סביר, כי לדעת המנתח זה יכול להיות בעקבות גודל הבקע.מה ניתן לעשות בנתיים להקל על המצב?

2. האם ניתן כבר כרגע ואם לא אז מתי לחזור לפעילות ספורטיבית מתונה כגון הליכה, זריקה לסל ללא קפיצה.
    3. האם ניתן יהיה לחזור ומתי לפעילות ספורטיבית משמעותית יותר כגון הגנה עצמית וכדומה.

בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שבועיים לאחר ניתוח קע מפשעתי בצד ימין - בשיטה הפתוחה- המצב כרגע - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    21/12/2015

לפי תיאורך מדובר במצב סביר. כרגע הטיפול הוא רק משככי כאב לפי הצורך. ניתן לחזור בהדרגה לפעילות גופנית 3-4 שב' מהניתוח. אינך מוגבל מעכשו בהליכה או זריקה לסל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדר

מתן
    22/12/2015

ראשית תודה על התגובה המהירה והעניינית.

האם כוונתך שאיני מוגבל היא מהתקופה שלאחר 4 שבועות, או כבר כעת?

האם גם במצב של הבצקת והאי נוחות כרגע ניתן להתחיל בפעילות?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדר - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    23/12/2015

אני מציע שתהיה קשוב לגופך ותעסוק בפעילות לפי היכולת שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו