חולה הים NF1 בקע חוזר עים כהבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה הים NF1 בקע חוזר עים כהבים
    שמואל כהן
    17/02/2016

שלום דר גיל שלי50 סובל מי NF1לפני 6 שנים בצתי ניתוח של בקע אחשב לפני חודשיים סובל מי ניפוחת וכעבים בצתי בדיקה של על קולית של המפשעות הודגם בקע אינגווינלי באורך 1 סמ עם תוכן שומני כלי דם מפשעתיים ומיצד שמאלית הודגם גם בקע אינגווילי 1 ב סמ עם תוכן שומני וכלי דם מפשעתיים דר שעלה מה זב מה זה תוכן שומני וכלי דם מפשעתיים והים ניתן לנתח שוב והךמנתחים שני הצדדים היחד בבקשה דר הסבר יש לצין שאני קיבלתי טיפול של הקרנות לרושלמניגיומבה מניגיומה גידול שפיאר סובל מי לחץ דם מכבל תרופת תודה דר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חולה הים NF1 בקע חוזר עים כהבים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    17/02/2016

בתשובת הבדיקה מתייחסים להרכב הרקמה שנראית בתוך הבקע ואצלך מדובר ברקמה שומנית מחלל הבטן שנמצאת בבקע. כדי לענות על השאלות האחרות יש צורך בבדיקה גופנית ושיחה עם המטופל. הקרנות שקבלת בעבר לראש אינן קשורות לטיפול בבקעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מי שעלה

שמואל כהן
    17/02/2016

תודה דר אני יודע שהקרנה לא קשורה לבקע השעלה היה ניתן לנתח שוב ומזה כלי דם מפשתיים לפי אנועל של הרפואה מנתחים שני צדצים יחד תודה וסליחה הים נפרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מי שעלה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    17/02/2016

הבדיקה גם מדגימה כלי דם. ניתן לנתח שני צדדים יחד, אבל ההחלטה מתקבלת לאחר שיחה עם המטופל ובדיקה גופנית שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו