תחושות מלאות לחץ ואי נוחות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות מלאות לחץ ואי נוחות בבטן
    יעקב
    28/04/2016

שלום ד'ר

בהמשך לשאלה הקודמת שעסקה במאמץ שלי שעשיתי עם צביעת התקרה על ידי מוט עם רולר שעליו הפעלתי לחץ, ואז חשתי דקירות במקום שהיה הבקע המיפשעתי, 10 חודשים לאחר הניתוח, כשאני משחזר את היום שאחרי הניתוח , פחות מ24 שעות אחרי הניתוח, אני נזכר שבאו להוריד לי את החבישה, האחים לחצו לי על הבטן לחיצות מישוש עמוקות, והרופא העיר להם שהבטן רגישה מיד אחרי הניתוח,ומאז במשך חודשים הרגשתי אי נוחות תחושות לחץ ומלאות בבטן עד לרום הבטן, היתכן שבמישוש ההוא פחות מיום לאחר הניתוח, קרה שהרשת זזה ממקומה או הקיבוע נחלש? מה ששוב גורם לי להרגיש את התחושות הלא נעימות לאחר המאמץ העכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושות מלאות לחץ ואי נוחות בבטן - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    28/04/2016

אין שום סיכוי שהבדיקה או כל משהו אחר הזיז את הרשת ממקומה. היא מקובעת בתפרים או ע"י "נעצים, מיוחדים וגם נדבקת למקומה תוך 24 שעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד'ר

יעקב
    30/04/2016

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו