כאבים באשך ימין לאחר ניתוח בקע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באשך ימין לאחר ניתוח בקע
    אריק
    31/08/2016

שלום,
    עברתי לפני שבועיים ניתוח בקע כפול(משני הצדדים), התסמין העיקרי ממנו סבלתי היה לחץ באשך ימין בזמן שכיבה במיטה, עד כדי הפרעה בשינה.

לצערי כעת, לאחר הניתוח התופעה של הלחץ על האשך החמירה משמעותית ואני לא מסוגל לישון כמעט בכלל. התופעה שקורית היא שאני שוכב במיטה ומתעורר לאחר שעתיים שלוש עם תחושת אי נוחות באשך שלא מאפשרת לי להמשיך לשכב(כאילו משהו לוחץ מאוד מבפנים).
    קשה לי גם להתקלח כי התחושה ללא תמיכה של תחתונים באשך היא מאוד לא נעימה.
    הכאב מתפוגג בהדרגה אחרי שאני מסתובב קצת, אבל אני כבר לא מסוגל לישון.
    האם זה אומר שהניתוח לא תיקן את הבעייה? יכול להיות שיש סיבה נוספת לתופעה כזו?
    יכול להיות שזה עניין של זמן?

הכירורג שביצע את הניתוח בדק אותי שבוע אחרי ולא מצא כל בעייה.
    משככי כאבים לא עוזרים בכלל ואני דיי אובד עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים באשך ימין לאחר ניתוח בקע - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    31/08/2016

התופעה שאתה מתאר מוכרת לאחר ניתוח לתיקון בקע מפשעתי. הבעיה נגרמת מאיזושהיא הפרעה בזרימת הדם אל האשך או בניקוז הורידי שלו. הבעייה בד"כ חולפת מעצמה עם הזמן. אם המנתח לא מצא בעיה מדאיגה צריך להתאזר בסבלנות, לקחת משככי כאב לפי הצורך ו"לתמוך" באשך עם תחתון שיחזיק אותו (לא תחתוני בוקסר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם פעילות גופנית מתונה יכולה לעזור

אריק
    31/08/2016

תוך כמה זמן תופעה כזו יכולה לעבור? יש איזשהיא דרך לזרז את ההחלמה? האם הליכה יכולה לעזור לזרימת הדם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם פעילות גופנית מתונה יכולה לעזור - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    01/09/2016

אין דרך לזרז ההחלמה. זה יימשך כמה שבועות ובהדרגה ישתפר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשרה ימים אחרי - הכאב עדיין מציק

אריק
    11/09/2016

עדיין יש לי כאבים באשך. נבדקתי וזרימת הדם תקינה.
    הכאב נוצר כעת בעיקר כתוצאה מהליכה(בניגוד לקודם,כשהיה מדובר בכאב קבוע), מתחיל לי כאב חד שמתחיל במפשעה ומקרין לאשך הימני.

האם זה יכול להיות גירוי של צינור הזרע? האם התרופה היחידה לכך היא זמן? כבר עברו 4 שבועות מאז הניתוח.

לאחר מנוחה הכאב נחלש משמעותית וחוזר במידה ואני מתהלך שוב.

תודה,
    אריק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשרה ימים אחרי - הכאב עדיין מציק - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    11/09/2016

הבעייה תחלוף מעצמה עם הזמן. אין טעם להתהלך כי זה גורם לכאב. קצת סבלנות ותחלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו