בקע סרעפתי גולש קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע סרעפתי גולש קטן
    אפרת אורן
    23/02/2017

שלום רב שמי אפרת אני בת 29 וחצי .בחודשיים האחרונים היו לי הקאות בלתי מופסקות וירדתי במשקל כ6 ק"ג. שקלתי 71 ק"ג . אני מרגישה שאני עדיין יורדת במשקל .עשו לי גסטרוסקופיה וגילו בקע קטן סרעפתי גולש 1 ס"מ הרופא נתן לי תרופה שנקראת גביסון והקאתי אותה הרופאת משפחה אמרה לי להפסיק .נתנו לי אופרדקס , לוסק ,נקסיום ושם דבר לא עוזר גם מבחינת הכאבים . עשו לי ביופסיה ויצאה תקינה .עשו לי ct מוח יצא תקין .אני רוצה לעבור ניתוח לתיקון בקע כי כל שני וחמישי אני במחלה ולא יכולה לעבוד ולתפקד .האם ניתן לעשות ניתוח למנוע את הסבל והכאב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע סרעפתי גולש קטן

הוספת תגובה

• בקע סרעפתי קטן

ד``ר רפאל אלון
    23/02/2017

ניתוח לבקע סרעפתי נעשה רק כשכל הטיפולים השמרנים נכשלו. בקע גולש קטן לרוב לא גורם לכל התופעות שאת מתארת. כנראה גם הרופא שלך חושב כך כי הופנית גם לCT מוח. חשוב מאד להגיע לאבחנה מדויקת לפני החלטה על ניתוח כדי לא לעבור ניתוח שיתברר כמיותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו