נפיחות בבטן ועצירות לאחרי ניתוח בקע מפשעתי(לפרוסקופיה)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בבטן ועצירות לאחרי ניתוח בקע מפשעתי(לפרוסקופיה)
    אריק
    19/03/2017

שלום רב,
    לפני כשבוע עברתי ניתוח הרניה מפשעתי בשיטה הלפרוסקופית,הכאבים פוחתים מיום ליום וגם ניהיה יותר קל לנוע,אבל מרגע שיצאתי מהניתוח ועד עכשיו הבטן שלי ממש נפוחה וקשיחה,כמוכן הייתה לי רק יציאה אחת בשבוע הזה,האם יש מקום לדאגה?...תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נפיחות בבטן ועצירות

ד``ר רפאל אלון
    22/03/2017

לאאחר נתוח בקע, כמו כל ניתוח בטן אחר, יכולה להיות תפיחות בטן ועצירות עד שמערכת העיכול חוזרת לתפקוד רגיל. אין סיבה לדאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה נוספת

אריק
    22/03/2017

כשבוע לאחר הניתוח בצד שמאל התחילו לי אותם סימפטומים בצד הימני האם יכול ליהיות שתוך שבוע פיתחתי שם בקע ואיך הרופאים לא ראו אותו באולסורא סאונד ובבדיקה הראשונה,האם זוהי תופעת לוואי באזור הפגוע לאחר הניתוח? ואם זה אכן בקע חדש כמה זמן צריך.לחכות לביצוע ניתוח נוסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ד``ר רפאל אלון
    22/03/2017

לא סביר שפתחת בקע. בדוק את הנושא אצל הכירורג שלך כשתבוא לביקורת אחרי הניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לאימונים

אריק
    29/03/2017

שלום רב,עברתי ביקורת אצל הרופא המנתח ונאמר לי שהכל בסדר יש נפיחות ממש ממש קטנה לפעמים ולפעמים בלילות בשינה כאשר אני מסתובב או נמתח מרגיש ממש את שרירי הבטן באיזור הניתוח מן תחושת "שריר תפוס מאוד ומתוח",כיום אני שבועיים לאחר הניתוח וחזרה לפעילות קלה(אופניים,שחייה,מכשירי כושר בישיבה אן שכיבה משקלים ממש נמוכים) השאלה שלי מתי אפשר לחזור לאימונים עצימים ומתי אפשר לעבוד על שרירי הבטן והאגן,תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו