מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בעצם הפוביס (החיק) ובמפשעותאייל גולן17/05/2017
מתחילת דצמבר התחיל כאב בעצם החיק (פוביס) ובמפשעה ימין ושמאל לסירוגין עם הקרנה לאשכים ובבטן תחתונה עם החיבור לאיזור הבושת כנראה ולא בהכרח עקב עלייה במדרגות אינטנסיבית כספורט. עשיתי US בדיקות דם, שתן כירורג ולא נמצאו ממצאים חריגים. באמצע פברואר החמיר הכאב כנראה ולא בהכרח ממשחק כדורגל (מאז לא עושה פעילות גופנית) הלכתי ל - 2 כירורגים אורטופד אורולוג ועשיתי גם אולטרה סאונד חוזר ללא ממצאים. בנוסף לקחתי ארקוקסיה 10 ימים ללא שיפור.
אין תסמינים נוספים. בדיקות דם תקינות שתן תקין US - ים תקינים חוץ מבלוטות לימפה מוגדלות במעט, אין כאבים אחרים. בדר"כ שיש כאב באיזור הפוביס זה מקרין לאשכים. יש כאב בעמידה ממושכת ובישיבה ממושכת וכמובן במאמץ. בשכיבה לא כואב. הייתי אצל ראמטולוג שהפנה אותי למיפוי עצמות ול - mri.
התוצאה במיפוי עצמות היה תקין. ב - mri ראו בצקת מינמלית באיזור הפוביס.
הייתי אצל אורטופד ספורט שאיבחן את הבעיה שלי לראשונה כ - sports hernia. אבל זה לא נשמע לי הגיוני כי בכל המאמרים שקראתי רשום שבמקרה כזה ב - mri רואים משהו שמצריך ניתוח.
מה יכול להיות מקור הבעיה והאם יכול להיות שצריך ניתוח למרות שלא רואים שום דבר מובהק. מה הטיפול? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בעצם הפוביס ובמפשעות
ד``ר רפאל אלון17/05/2017אתחיל מהסוף: לא הייתי נחפז לניתוח בלי שיש אבחנה ברורה. נבדקת על ידי שורת מומחים ועברת בירור מקיף שלא העלה אבחנה וגם ניסיון טיפול בתרופות לא פתר את הבעיה. הייתי פונה לייעוץ למומחה לטיפול בכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אייל17/05/2017הייתי אצל רופא כאב פרטי שהמליץ לי לעשות זריקה לשיכוך כאב באיזור האם זריקה זו מטפלת בכאב או רק משכחת כאב.
אני חושש מזריקה באיזור זה.
מה אתה חושב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ד``ר רפאל אלון17/05/2017במקרים בהם יש כאב ולא מצליחים לאבחן את מקורו (וכמובן אם נשללות כל מיני מחלות/מצבים) מקובל לטפל בכאב כדי לא להגיע לכאב כרוני המהווה מחלה/נכות בפני עצמו. לכן אם התקיימו התנאים שציינתי נסה טיפול בכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אייל17/05/2017תודה על התשובה המהירה.
אני אחזור לרופא לכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)