מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע מפשעתי צד שמאל - להפסיק אימונים?ד''ר דוד נויפלד22/08/2017
שלום רב,
בת 28, עברתי לידה לפני 3 שנים. מס' חודשים שמתאמנת אימוני אירובי וכוח.
במישוש אקראי לחלוטין שמתי לב שבלחיצה די חזקה בצד שמאל של המפשעה אני מצליחה "להחזיר משהו למעלה". הלכתי לכירורג שעשה בדיקה בישיבה ועם שיעול ולא ממש מצא משהו ולאחר בדיקה בעמידה עם הפעלת לחץ הוא הרגיש משהו ממש קטן ואמר שיש בקע קטן. לדבריו האופציה היא ניתוח אולם זה אינו דחוף ושלח אותי לאולטרסאונד כדי לוודא את אבחנתו. מס' שאלות:
1. האם ייתכן שבגילי פתאום יהיה בקע? (אני נולדתי פגה בשבוע 27, אולי זה קשור)..?
2. אני כבר מספר חודשים מתאמנת אירובי עם כוח, האם זה אומר שעליי להפסיק את האימונים?
3. בהנחה שהבקע בגילי לא מולד אלא נרכש, הוא יכול למעשה להיות סימפטום לבעיה אחרת? חוששת מאד....
תודה רבה מראש אם אוכל לקבל מידע מהימן ובכך מקווה להירגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין כי...
מוטרדת משהו22/08/2017אינני סובלת כלל מכאב או בליטה הנראית לעין. סתם מיששתי ופתאום עליתי על זה. לא מפריע לשום דבר אבל בהחלט מפריע מבחינה פסיכולוגית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע מפשעתי
ד``ר רפאל אלון22/08/2017בקע יכול להופיע או להתכלות בכל גיל. אין כנראה קשר להולדתך כפגה והוא קרוב לוודאי אינו סימפטום לבעיה אחרת. תמשיכי בחייך כרגיל כולל המאמצים. נראה מה תראה בדיקת האולטראסאונד למרות שבתחום זה של בקעים מפשעתיים היא מאד לא מדויקת. תזרמי עם התחושות שלך ועם המלצות הכירורג שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה
מוטרדת משהו22/08/2017הצלחת בהחלט להרגיע אותי, רב תודות! אחכה ל-US.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)