בקע מפשעתי צד שמאל - להפסיק אימונים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע מפשעתי צד שמאל - להפסיק אימונים?
    ד''ר דוד נויפלד
    22/08/2017

שלום רב,
    בת 28, עברתי לידה לפני 3 שנים. מס' חודשים שמתאמנת אימוני אירובי וכוח.
    במישוש אקראי לחלוטין שמתי לב שבלחיצה די חזקה בצד שמאל של המפשעה אני מצליחה "להחזיר משהו למעלה". הלכתי לכירורג שעשה בדיקה בישיבה ועם שיעול ולא ממש מצא משהו ולאחר בדיקה בעמידה עם הפעלת לחץ הוא הרגיש משהו ממש קטן ואמר שיש בקע קטן. לדבריו האופציה היא ניתוח אולם זה אינו דחוף ושלח אותי לאולטרסאונד כדי לוודא את אבחנתו. מס' שאלות:
    1. האם ייתכן שבגילי פתאום יהיה בקע? (אני נולדתי פגה בשבוע 27, אולי זה קשור)..?
    2. אני כבר מספר חודשים מתאמנת אירובי עם כוח, האם זה אומר שעליי להפסיק את האימונים?
    3. בהנחה שהבקע בגילי לא מולד אלא נרכש, הוא יכול למעשה להיות סימפטום לבעיה אחרת? חוששת מאד....

תודה רבה מראש אם אוכל לקבל מידע מהימן ובכך מקווה להירגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לציין כי...

מוטרדת משהו
    22/08/2017

אינני סובלת כלל מכאב או בליטה הנראית לעין. סתם מיששתי ופתאום עליתי על זה. לא מפריע לשום דבר אבל בהחלט מפריע מבחינה פסיכולוגית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע מפשעתי

ד``ר רפאל אלון
    22/08/2017

בקע יכול להופיע או להתכלות בכל גיל. אין כנראה קשר להולדתך כפגה והוא קרוב לוודאי אינו סימפטום לבעיה אחרת. תמשיכי בחייך כרגיל כולל המאמצים. נראה מה תראה בדיקת האולטראסאונד למרות שבתחום זה של בקעים מפשעתיים היא מאד לא מדויקת. תזרמי עם התחושות שלך ועם המלצות הכירורג שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה

מוטרדת משהו
    22/08/2017

הצלחת בהחלט להרגיע אותי, רב תודות! אחכה ל-US.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו