מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפרדות בטנית לאחר לידה שלישיתיעלי17/10/2017
שלום ד"ר,
אני חודשיים אחרי לידה.
היום עשיתי אולטראסאונד דופן הבטן כדי להעריך בקע בטבור שהתגלה לאחר הלידה.נמצא בקע בגודל 1.4.
הטכנאי גם אמר שיש לי היפרדות בטנית. יש לי תור רק עוד מספר שבועות ובינתיים רציתי לדעת מה זה היפרדות בטנית? האם זה יסגר לבד (אני רק חודשיים אחרי לידה) ? האם גם לזה צריך ניתוח??
האם מותר להרים דברים (יש לי תינוק ששוקל 12-13 קילו)?
ולמי לגשת עם זה-כירורג/אורטופד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדות בטנית
ד``ר רפאל אלון17/10/2017בקע טבורי בגודל 1.4 ס"מ אינו מדאיג או מסוכן. אם הבקע גורם לכאבים ממלץ לתקנו בניתוח. מותר לך לחיות חיים רגילים כולל הרמת התינוק. הפרדות בטנית - הכוונה שבעקבות מתיחת דופן הבטן בשל ההריון נוצר רווח בין שני השרירים הישרים לאורך קו האמצע של הבטן. פני לבדיקת כירורג. ברוב המקרים אין צורך בטיפול כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעלי17/10/2017תודה כל התשובה המהירה והמפורטת.
בהחלט עזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
יעלי18/10/2017אני רוצה להיכנס לעוד הריון בשנה-שנתיים הקרובות, האם כדאי לחכות שההיפרדות הבטנית תיסגר? במידה ואכנס להריון במצב הנוכחי מה הסכנה מבחינת שריר האמצע של הבטן? והאם הבקע יכול להפוך לכלוא (מעדיפה לא לנתח את הבקע לפני הריון)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר רפאל אלון18/10/2017הפרדות שרירי הבטן אינה מחלימה מעצמה. אין כל סכנה בהריון נוסף. הסיכוי לכליאה של הבקע הוא נמוך ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומן מזנטריאלי
יעלי19/10/2017תודה. שאלה אחרונה-
נכתב שהבקע הטבורי מכיל שומן מזנטריאלי. מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר רפאל אלון19/10/2017שבבקע יש שומן תוך בטני חסר חשיבות מבחינתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)