בקע מפשעתי שמכיל שומן-באיזה גודל זה כבר נהיה מסוכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע מפשעתי שמכיל שומן-באיזה גודל זה כבר נהיה מסוכן
    עופר
    16/11/2017

שלום רב
    אני סובל מבקע מפשעתי כבר שנים ובתוך שנה הוא גדל מ 11 מ"מ ל 18 מ"מ. אני סובל מקרעים בלברום ובלטי דיסק L 3-4-5 ועוד גבהים אחרים. שנה וחצי כאבים באגן ובירך ולא במצב נפשי לניתוח. עדיין בבירור אורטופדי. השבוע בביקורת- בקע מכיל שומן -מתי גודל מסוכן מדי ?? עד מתי יכול למשוך ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקע מפשעתי שמכיל שומן-

ד``ר רפאל אלון
    16/11/2017

אני בספק אם בכלל יש לך בקע. פנה לבדיקת וייעוץ כירורג. רוב הסיכויים שאין לך בקע ואינך זקוק לשום טיפול בנושא זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי על הדבקה במקום רשת מה זה והאם בטוח

עופר
    17/11/2017

עשו לי המון בדיקות ובכולן נאמר יש בקע שמורגש בעיקר כשמשתעל בישיבה. גם הראה לי אותו השבוע כדי להבין מה זה
    מכיוון שסובל מהמון בעיות לא רוצה ניתוח בשלב זה שקראתי על הסיבוכים שלו. שאלה לגבי מתי מסוכן מעבר לגודל מסויים !! ולגבי שיטת הדבקה מה זה ואם יעיל ופחות סיבוכים בגלל הלברום ובלטי דיסק שממש כואבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי על הדבקה במקום רשת מה זה והאם בטוח

ד``ר רפאל אלון
    17/11/2017

אין הדבקה... יש רשת שנצמדת לרקמה בזמן הניתוח ללא צורך בתפרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו