בקע קטן וטיול לחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע קטן וטיול לחו"ל
    שון
    30/11/2017

שלום,
    אני בן 29 והתגלה לי בקע מפשעתי. מזה מספר חודשים יש לי תחושת חוסר נוחות ולעיתים כאבים (לא מתגברים במהלך מאמץ)) באזור אגן שמאל. לעיתים בתחושה חיצונית של לחץ על האגן ולעיתים כאב פנימי יותר באזור העליון של המפשעה.
    רופא המשפחה חשד בבקע ואמר שאבחן זאת בבדיקה גופנית. תוצאות ה- US מפשעות הייתה של "בקע קטן". מומחה כירורג כתב בממצאיו כי הבטן רכה ולא נמוש בקע מפשעתי. הוא הפנה לאורתופד שלא מצא ממצאים נוספים. הן רופא המשפחה והן הכירורג טוענים שאין צורך בטיפול כרגע ושבאפשרותי לטוס למספר חודשים, גם לאזורים שרפואה מערבית אינה מצויה בהם בזמינות של מספר שעות. לאחר החזרה, הם ממליצים על המשך מעקב.
    קראתי לאחרונה על הסיבוכים האפשריים ועל הצורך במענה רפואי בזמן קצר בזמן של בקע כלוא. אני לא מצליח להבין כיצד, אם כן, ההמלצה הרפואית הזו מתיישרת עם הנתון הנ"ל. אשמח אם תוכל להסביר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע קטן וטיול לחו"ל

הוספת תגובה

• בקע קטן וטיול לחו"ל

ד``ר רפאל אלון
    30/11/2017

בדיקת USמפשעות בשאלה של בקע אינה מדויקת ולעתים קרובות "מגלה" בקע שאינו קיים. מה שקובע זו בדיקת הכירורג. ואם הוא לא מצא בקע בבדיקה הגופנית הרי שמקור כאביך הוא מסיבה אחרת. אתה יכול לטוס ללא חשש לטיול שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :)

שון
    04/12/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו