ניתוח בקע מפשעתי.רקע רפואי מורכב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בקע מפשעתי.רקע רפואי מורכב
    דינה
    20/12/2017

שלום,דוקטור!

אני בת 54,יש לי בקע מפשעתי קטן.לאחרונה התחילו לי כאבים דוקרים במפשע.מדובר בהתקף של 3-4 דקירות והכאב עובר.

האם ,לדעתך,כשהכאב כזה דוקר,יש סיכוי לבקע כלוא?

האם בקע מפשעתי קטן עלול לגרום לעצירות?(השנה נעשתה לי קולונוסקופיה ארוכה וקולונוסקופיה קצרה ללא ממצא).

הרקע הרפואי שלי מורכב:יתר לחץ דם,אנגיודמה אידיופטית,דום נשימה בשינה בדרגה קשה.איפה כדאי לעשות ניתוח עם הרקע הרפואי כזה?בבית חולים ציבורי או בבית חולים פרטי?

האם ניתן לעשות את הניתוח בהרדמה מקומית?אני פוחדת נורא מההרדמה ולכן דוחה את הניתוח ולכן אני דוחה את הניתוח,אך כנראה כבר לא ניתן לחכות.

אשמח לקבל את תגובתכם.
    בתודה מראש ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח בקע מפשעתי.רקע רפואי מורכב

ד``ר רפאל אלון
    20/12/2017

בקע מפשעתי קטן לא גורם לעצירות. התלונה של התקף של מס "דקירות" אינו מתאים או מרמז על אירוע כליאה. על סמך המידע בפניה הייתי אומר שאין לך כלל צורך בניתוח בשלב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מספר שאלות נוספטת

דינה
    20/12/2017

לילה טוב,דוקטור!תודה על תשובתך המהירה!
    האם תוכל לכוון אותי לאיזה רופא לפנות במקרה והכאבים יחזרו? נבדקתי אצל רופא ללא ממצא.רופא גסטרו בדק אותי ואמר שהכאב לא קשור למעי.אז למה זה קשור?הכאב חד ומפחיד.
    תודה רבה ולילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מספר שאלות נוספטת

ד``ר רפאל אלון
    20/12/2017

אם בבקע מפשעתי מדובר, עלייך לפנות לבדיקה וייעוץ לרופא כירורג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו