טיפול בבקע מפשעתי ובלט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בבקע מפשעתי ובלט
    אילן
    05/03/2018

שלום
    התחלתי להרגיש כאבים במשפעה לאחר אימון אירובי ממושך. אני בדרך כלל מבצע אימונים אנארובים ואחכ אימון אירובי קצר.
    לאחר מכאן שמתי לב לנפיחות קלה באזור המשפעה בצד שמאל (נעלמת בשכיבה) וכאבים באזור בעת עמידה, לחיצה על אזור קרוב בשכיבה.
    אני משוכנע שמדובר בבקע מפשעתי וזה בסדר.
    השאלות שלי הן
    1. אם אני אפסיק עבודה מול משקל והתאמן בtrx האם עדיין תהיה החמרה או שזה יקל יחסית?
    2. כמה דחוף הניתוח עם הכאבים קלים?
    3. האם אני יכול ליצור נזק שאני נוגע בבליטה.
    4האם נפיחות באזור המשפעה כתוצאה מאימון יכולה לא להיות הרניה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בבקע מפשעתי ובלט

הוספת תגובה

• בקע מפשעתי ובלט

ד``ר רפאל אלון
    06/03/2018

אני מציע שתיבדק ע"י כירורג כדי לאבחן אם יש לך בקע או לא. גם אם יש בקע הניתוח אינו דחוף כלל (אם בכלל..)
    איני בקיא בשיטות האימון שהזכרת. אם יש בקע הגורם לסימפטומים מומלץ בשלב ראשון להימנע ממאמצים המעלים את הלחץ התוך בטני. נגיעה בבליטה אינה יכולה לגרום לנזק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע מפשעתי ובלט

אילן
    06/03/2018

רופא משפחה הפנה אותי לאולטרה סאונד מפשעות על מנת לדעת טוב יותר. האם זו השיטה יעילה ביותר בשביל להבין את המקרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע מפשעתי ובלט

ד``ר רפאל אלון
    07/03/2018

בדיקת US הינה בדיקה לא טובה ושמורה רק למקרים מיוחדים כמו השמנת יתר שבה הבדיקה הגופנית קשה בשל עודפי השומן. אם אתה איש רזה/רגיל, יש צורך בבדיקת כירורג ולא בבדיקת US שהיא כאמור לא מדויקת ומטעה לעיתים קרובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו