מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בבקע מפשעתי ובלטאילן05/03/2018
שלום
התחלתי להרגיש כאבים במשפעה לאחר אימון אירובי ממושך. אני בדרך כלל מבצע אימונים אנארובים ואחכ אימון אירובי קצר.
לאחר מכאן שמתי לב לנפיחות קלה באזור המשפעה בצד שמאל (נעלמת בשכיבה) וכאבים באזור בעת עמידה, לחיצה על אזור קרוב בשכיבה.
אני משוכנע שמדובר בבקע מפשעתי וזה בסדר.
השאלות שלי הן
1. אם אני אפסיק עבודה מול משקל והתאמן בtrx האם עדיין תהיה החמרה או שזה יקל יחסית?
2. כמה דחוף הניתוח עם הכאבים קלים?
3. האם אני יכול ליצור נזק שאני נוגע בבליטה.
4האם נפיחות באזור המשפעה כתוצאה מאימון יכולה לא להיות הרניה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע מפשעתי ובלט
ד``ר רפאל אלון06/03/2018אני מציע שתיבדק ע"י כירורג כדי לאבחן אם יש לך בקע או לא. גם אם יש בקע הניתוח אינו דחוף כלל (אם בכלל..)
איני בקיא בשיטות האימון שהזכרת. אם יש בקע הגורם לסימפטומים מומלץ בשלב ראשון להימנע ממאמצים המעלים את הלחץ התוך בטני. נגיעה בבליטה אינה יכולה לגרום לנזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע מפשעתי ובלט
אילן06/03/2018רופא משפחה הפנה אותי לאולטרה סאונד מפשעות על מנת לדעת טוב יותר. האם זו השיטה יעילה ביותר בשביל להבין את המקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע מפשעתי ובלט
ד``ר רפאל אלון07/03/2018בדיקת US הינה בדיקה לא טובה ושמורה רק למקרים מיוחדים כמו השמנת יתר שבה הבדיקה הגופנית קשה בשל עודפי השומן. אם אתה איש רזה/רגיל, יש צורך בבדיקת כירורג ולא בבדיקת US שהיא כאמור לא מדויקת ומטעה לעיתים קרובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)