סימפטומים של בקע משפעתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפטומים של בקע משפעתי
    דן
    29/04/2018

ד"ר אלון שלום,

בדיקת כירורג כפי שהצעת העלתה כי אכן יש בקע משפעתי ואני עתיד לקיים בדיקת סונר משפעות. יחד עם זאת, התרשמתי שהכירורג אינו מכיר במיקום הכאב וחומרתו ככזה הנגרם מבקע מפשעתי.

יש לי בליטה וכאב במפשעה השמאלית, אך גם ניפוח ולחץ גדול למשך כל היום (במיוחד בעמידה וכו') באזור שבין המשפעות (עצם החיק למיטב ידיעתי).

מבירור כללי שערכתי הבנתי שכאבי בטן תחתונה אינם דבר נדיר לבקע משפעתי. בנוסף, כשהיה לי בילדות זה התבטא בכאב בטן ולא אשכים וכך התגלה הבקע לבסוף.

רציתי לדעת האם לאחר שביצעתי דיאטה אגרסיבית לעלייה במשקל כפי שתיארתי לצד הכושר יכולים להביא לכ-3 חודשים של כאב חמור מאוד כשהמעיים מתנפחים בחלק מסויים בבטן התחתונה ולהביא אותי למצב של תפקוד מוקשה מאוד מזה חצי שנה. האם זה סביר?

אני יודע שלא הייתה חלילה חסימת מעיים ממשית כי הדבר היה נגרם באסון, ואולם בין השורות הבנתי שיכולים להיות מצבי ביניים וכי שבר יכול להסב כאב רב וממושך - אשמח לדעתך ואם אתה מציע בדיקות נוספות או שירות רפואי שאתה מציע.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימפטומים של בקע משפעתי

הוספת תגובה

• סימפטומים של בקע משפעתי

ד``ר רפאל אלון
    29/04/2018

המקרה המתואר אינו שגרתי ולא ניתן לענות על השאלות בלי בדיקה של המטופל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו