בקע על שם בוכדלק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע על שם בוכדלק
    ישראל .ס.
    05/08/2018

התגלה אצלי כניראה בקע על שם בוכדלק .כניראה זה היה קיים מתמיד רק עכשיו נתגלה. אני בן 39. זה גורם לי לקשיי נשימה /קוצר נשימה וכאבים בתחתית הבטן ונפיחות בטנית אחרי כל ארוחה כמעט. וכאבים בחזה. רציתי לדעת אם אני אהיה חייב ניתוח או שיכול להיות דרכים אחרות קלות יותר לטפל בזה.ואם כבר ניתוח האם אוכל לבקש על בטוח לעשות ניתוח לפרוסקופי. מה שניראה יותר קל. האם הניתוח בדרך כלל מצליח אצל רוב החולים והאם למנתחים זה ניתוח קל יחסית ולא מסובך? (אני פוחד מסיבוכים בניתוח כמו פגיעה באיברים פנימיים.) האם אוכל לעשות את הניתוח ולעמוד בו. כי אני גם סובל מקרדיומפטייה היפרטרופית-מחלה לבבית בלי להסתכן בלמות.....(בנתיים מספיק שאלות-מצטער על מספר השאלות-אני דואג. הודה לך אם תענה בסבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע על שם בוכדלק

הוספת תגובה

• בקע עש בוכדלק

ד``ר רפאל אלון
    06/08/2018

מדובר בבקע מולד, מאד לא שכיח. אם הוא גורם לך סימפטומים צריך לתקנו. בשיטה לפרוסקופית המהלך אמור להיות קל יותר. עליך למצוא כירורג שיש לו נסיון בתקון בקע כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• OK

ישראל .ס.
    06/08/2018

,usv

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו