ניתוח תיקון בקע בטבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח תיקון בקע בטבור
    הלנה
    18/08/2018

שלום , אני צריכה לעבור ניתוח תיקון בקע ,הייתי אצל כמה רופאים ואין תשובה חד משמעית לגבי מקום בקע וצורת ניתוח. רופא אחד אמר שיש לי בקע בצלקת ניתוחים אחד בטבור (אני מרגישה בקע בטבור).גם שיטת ניתוח שונה מרופא לרופא. אני מבובלבלת ומפוחדת . לא יודעת למי ללכת. רופא אחד אמר שצריך לנתח בצורה פתוחה ולעשות תבר בצלקת. שני אמר שאין לי בקע בצלקת ורק בטבור ושיטת ניתוח שונה .חותחים בטבור בהרדמה מקומית. א.מפחדת שמקומית הרגיש טוב.ב. שלא אצטרך לעשות ניתוח שני אחר כך.מה לעשות ? לבדוק עוד רופאים.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח תיקון בקע בטבור

הוספת תגובה

• ניתוח בקע בטבור

ד``ר רפאל אלון
    18/08/2018

ניתן לנתח בהרדמה מקומית אך זו לא הגישה המועדפת מפני שבכל זאת יכולים להיות כאבים והמנותח יכול לסבול ו/או לזוז. לכן רצויה הרדמה כללית. לגבי התיקון-צריך לדעת באיזה בקע מדובר- בקע טבורי או בקע בצלקת. העדפתי באישית לבקע בטבור או לבקע קטן בצלקת היא לניתוח בגישה פתוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו