כאב דו צדדי במפשעה עצם הפוביס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב דו צדדי במפשעה עצם הפוביס
    אייל
    13/11/2018

שלום ד"ר,
    אני בן אדם שכל החיים שלו אהב לעשות ספורט מגיל 15 ריצות אופניים משקולות מדרגות וכו...
    לפני שנתיים וחצי היו לי כאבים במפשעה דו צדדי מתחת לבטן התחתונה. עשיתי אולטרה סאונד לא ראו כלום בדקו אותי מגוון רופאים: כירורג, אורולוג, ראמטולוג, אורטופד ולקחתי גם חוות דעת שניה מכל אחד כזה ולא הבינו מה זה הכאב הזה, לא ראו כלום. עשיתי mri ולא ראו משהו מיוחד חוץ מסימני בצקת מינמאליים בעצם הפוביס. עדיין לא ידעתי מה זה הייתי אצל אורטופד ספורט(שני חוות דעת) אמרו לי שיש sports hernia ואני צריך מנוחה. נחתי שנתיים ועברו לי הכאבים באמת. לאחרונה התחלתי לחזור לספורט ממש בקטנה כדורסל וחזרו הכאבים מה אתה ממלית לעשות, תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב דו צדדי במפשעה עצם הפוביס

ד``ר רפאל אלון
    13/11/2018

כנראה שהגוף שלך מאותת לך שאתה מפעיל עליו עומס יתר. אני סבור שהפתרון לבעיה אינו כירורגי אלא הפחתת העומס הספורטיבי. בקע ספורטאים הינו נושא שנוי במחלוקת וברור שלא מדובר בבקע אמיתי אלא לנזק לרקמה ממאמץ יתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב עצם הפוביס החיק ובמפשעות

אייל גולן
    13/11/2018

אז מה הפתרון לפי מה שאתה אומר לבעיה שלי? מנוחה ללכת לעוד מומחה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב עצם הפוביס החיק ובמפשעות

ד``ר רפאל אלון
    13/11/2018

לתת מנוחה לגוף וכאשר הכאב יחלוף לחזור בהדרגה לפעילות ספורטיבית ולא לעשות מאמצים חריגים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו